Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI VEZNJAK

Brozović na ljeto napušta Inter i odlazi u Španjolsku?

Marcelo Brozović
Foto: Reuters/Pixsell
1/2
11.03.2016.
u 19:23

Brozović ima ugovor s Interom do ljeta 2019. godine, a prema podacima Transfermarkta, njegova tržišna vrijednost iznosi 11,5 milijuna eura

Vezni igrač hrvatske nogometne reprezentacije i milanskog Intera, Marcelo Brozović (23), mogao bi na ljeto prijeći u Sevillu kao zamjena za Evera Banegu (27) kojeg u svoje redove želi dovesti Inter, pišu u petak sportske novine Estadio Deportivo sa sjedištem u Sevilli.

– Sevilla je već bila razmatrala njegov dolazak, jer joj je bio ponuđen, ali je na kraju otišao u Inter. U Italiji razmišljaju o njegovu odlasku u slučaju da dovedu Banegu. Time bi se mogla aktivirati mogućnost Brozovićeva prelaska u Sevillu kao zamjena za Banegu – tvrde te novine.

Brozović ima ugovor s Interom do ljeta 2019. godine, a prema podacima Transfermarkta, njegova tržišna vrijednost iznosi 11,5 milijuna eura. Argentinski vezni igrač Banega procijenjen je na 15 milijuna eura, a ugovor mu istječe ovo ljeto uz mogućnost produženja za dodatnu sezonu.

Sportski direktor Intera, Piero Ausilio, obavijestio je Sevillu da pregovara s njezinim igračem, prenijela je talijanska televizija Mediaset. 

– Pisali smo Sevilli kako bi znali da razgovaramo s Banegom. To je zbog dobrih odnosa i međusobnog poštovanja koje postoji između naših klubova. Igrač nam se sviđa i postoji mogućnost njegova dolaska – rekao je Ausilio. 

Talijanski i španjolski mediji pišu kako su pregovori između Intera i Banege uznapredovali i da je sasvim izvjestan njegov prelazak u milansku momčad jer mu je ponuđena puno veća plaća u odnosu na onu koju prima u Sevilli.

Inter se nalazi na petom mjestu u talijanskom prvenstvu, a Sevilla na petom mjestu u španjolskom. Sevilla će u svibnju igrati finale španjolskog kupa protiv Barcelone, a u četvrtak je u prvoj utakmici osmine finala Europske lige odigrala 0:0 na gostovanju kod Basela.

Brozović je ove sezone sudjelovao u 25 utakmica za Inter te je zabio šest golova, a tri puta je asistirao za pogodak.

>> Bayern poslao skaute da prate Brozovića, on briljirao protiv Juvea!

Komentara 3

KO
kokolino
08:21 12.03.2016.

Kako novinar može napisati ovakvu glupost.Igrač za kojega su zainteresirani Barcelona,Arsenal,ManU,Chelsae trebao bi završiti u Sevilli, klubu koji neće biti prvak Španjolske u 100 idućih godina.Po pisanju novinara cijena mu je manja od igrača Seville,Banege, a Inter želi prodaju da bi zaradio.Svašta papir podnese.

CA
CALL
14:34 12.03.2016.

Kod svakog clanka kojeg citam o Brozovicu i moguceg transfera sjetim se Indexa i Sanjina Spanovica i njegovih napada na Lokomotivu kad je prodan za 2 mil eur. Kao, 'transfer s napuhanom cijenom". Gdje su sad ti novinari, veliki poznavatelji nogometa?

ĆU
ćuprija
12:36 12.03.2016.

ako Bayern dopusti, ako je vjerovati vama kako ste zadnji put pisali

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije