Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ancelotti ga želi

Bayern poslao skaute da prate Brozovića, on briljirao protiv Juvea!

Marcelo Brozović
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
07.03.2016.
u 15:31

Carlo Ancelotti, koji na ljeto preuzima Bavarce, snima moguća pojačanja, a za oko mu je zapeo Hrvat

Marcelo Brozović briljirao ove sezone u Interu. Hrvatski reprezentativac iz utakmice u utakmicu dokazuje klasu, ali talijanski mediji i dalje pišu kako ga Inter želi prodati.

No, razlog leži u činjenici da milanski klub treba novac, a Brozović im je najskuplji eksponat. Stoga u javnost puštaju informacije o mogućnosti prodaje Broza, a svakim danom za njega je zainteresiran sve veći broj klubova. Najviše se spominje interes Arsenala, koji ga je pokušao i dovesti u siječnju, ali nije uspio. Međutim, prema pisanju talijanskog Goala, u utrku za Brozovića uključili su se Chelsea te Bayern.

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

Carlo Ancelotti, koji na ljeto preuzima Bavarce, snima moguća pojačanja, a za oko mu je zapeo Hrvat. Stoga je prošlog tjedna poslao skaute na utakmicu Intera i Juventusa, u kojoj je Marcelo briljirao i postigao dva gola.

Ovu vijest donose i njemački mediji koji su potvrdili da Bayern prati Brozovića, a prema njihovu pisanju, očekuje se da bi transfer mogao biti 'težak' oko 25 milijuna eura.

>>Dva lica hrvatskih nogometaša: Perišić davio protivnike, a Brozović im pomagao

Komentara 11

MA
mađar
16:33 07.03.2016.

ČUDNO da nitko nije čuo za DICU IZ Spalata te poslao skaute da ih snimaju.

DU
Deleted user
16:49 07.03.2016.

Molim vas ovakve informacije nisu dobre za zdravlje recepcionera. Znate da su psihički nestabilni i ovakve stvari ih mogu dokrajčiti. Bolje prešutite takve stvari. Prosječni igrač za 25-30milja. Kaj je Balić onda bakterija sa jednom nogom? hahahahaha.

RZ
rebel.zg
15:44 07.03.2016.

Ajmo Broz, gas!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije