Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA 570 000 DOLARA

Marca tvrdi: Bogdanović od sljedeće sezone u Netsima

'Fenerbahce Ulker Istanbul's Bojan Bogdanovic during Euroleague 2012/2013 match.November 30,2012. Foto © nph / Acero) *** Local Caption ***'
nph/AlterphotosNordPhoto/PIXSELL
28.05.2013.
u 11:05

Hrvatski reprezentativac dvije je godine proveo u turskom klubu, a u 24. godini trebao bi se okušati u NBA ligi

Bojan Bogdanović (24) od sljedeće sezone igrat će za NBA momčad Brooklyn Nets. Tvrdi to španjolska Marca i dodaje kako će Netsi turskom Fenerbahčeu, za kojeg Bogdanović igra posljednje dvije sezone, platiti 570 tisuća dolara odštete te kako će sve biti službeno 1. srpnja.

Podsjetimo, hrvatski reprezentativac na draftu 2011. godine izabran je od Miami Heata koji ga je \'tradeao\' Minnesota Timberwolvesima, a oni Brooklynu.

U ovoj sezoni za turski je klub prosječno postizao 15.5 koševa po utakmici u prvenstvu.

>> Netsi žele Bogdanovića već za sljedeću sezonu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije