Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠPANJOLCI OBOŽAVAJU HRVATA

Marca spremila nove hvalospjeve Modriću: Veliki lider Hrvatske želi ispisati povijest svoje zemlje na SP-u

Slavlje hrvatskih igrača nakon pobjede nad Austrijom i osvojenim prvim mjestom u skupini
Igor Soban/PIXSELL
27.09.2022.
u 11:59

Gotovo svi španjolski mediji se klanjaju Luki Modriću, ponajboljem veznjaku svijetu.

Motor madridskog Reala i hrvatske reprezentacije, Luka Modrić, sprema se za još jedno veliko natjecanje u dresu vatrenih.

37-godišnji kapetan predvodit će Hrvatsku na katarskom Mundijalu, svi se nadamo i na final fouru Lige nacija, odnosno Europskom prvenstvu 2024. godine u Njemačkoj. 

Čitani španjolski medij Marca pripremila je novi tekst posvećen Luki Modriću i njegovih uspjesima u kockastom dresu. 

- Reprezentativna stanka je potvrdila da je 37-godišnji Modrić još veći lider u Hrvatskoj nego u Realu. Modrić, koji će voditi Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu u Kataru želi ispisati povijest sa svojom zemljom - piše Marca i objašnjava Lukin status u Realu gdje je najstariji prvotimac. 

- Modrićeva važnost u Real Madridu je neosporna. Dolasci igrača kao što su Eduardo Camavinga, Aurelien Tchouameni, pa čak i Fede Valverde, oslobodili su i Modrića i Tonija Kroosa defenzivnih obaveza. Modrić je 9. rujna proslavio rođendan i ugovor s Realom mu istječe u lipnju 2023. No, to je najmanji problem ako se pogleda njegov doprinos na terenu - komentar je Španjolaca. 

>> VIDEO: Navijači na ulicama Beča uoči utakmice Austrija-Hrvatska

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije