Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mnoge je iznenadio

Maradona izabrao svoje favorite za osvajanje SP-a u Rusiji

Diego Maradona
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
22.03.2018.
u 17:21

Diego Armando Maradona, jedan od najboljih nogometaša svih vremena, ne vidi svoju Argentinu na tronu, baš kao ni Brazil.

Još nas tri mjeseca dijeli od početka Svjetsko prvenstva u Rusiji, a u medijima se pojavljuje sve više prognoza. Favoriti su otprilike na svakom velikom natjecanju isti, iako svi imaju svoje mišljenje oko toga tko je najveći favorit.

Diego Armando Maradona, jedan od najboljih nogometaša svih vremena, ne vidi svoju Argentinu na tronu, baš kao ni Brazil, što je mnoge iznenadilo.

- Francuska ima fenomenalnu momčad u kojoj je nekoliko vrhunskih igrača poput Pogbe. Međutim, ni oni mi nisu za sam vrh, rekao je Maradona pa dodao:

- Ako se mene pita, naslov će osvojiti Španjolska ili Njemačka. To su dvije sjajne reprezentacije koje imaju kontinuitet.

Komentara 5

Avatar jumanji
jumanji
21:18 22.03.2018.

Ok,ima pravo..Nijemci su tradicionalno favoriti, španjolska jaka ali ne više onako kakva je bila.Fransuska i Belgija su isto u užem krugu.

BB
bbboriginal1968
23:13 22.03.2018.

.... svi dobro znaju da trofej ide u Hrvatsku ali nesmiju kazat. Ajde neka pa cemo svi glumit kako je to iznenadenje.

AB
abbey
00:56 23.03.2018.

M a sto vjerujete nogometasu koji je zabio gol sa rukom,i uopce ga nije sram,on je rodjeni rukometas za patuljastui tim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije