Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njemačka tržnica

Mandžukić se bori s Friedrichom za najskuplji transfer

Mario Mandžukić Tomislav Barbarić
Mišo Lišanin
27.12.2009.
u 11:21

Mario Mandžukić borit će se s Arneom Friedrichom iz Herthe za najskupljega igrača Bundeslige ove zime.

Wolfsburg će za ovog braniča platiti osam milijuna eura.

Hertha će za taj novac kupiti čak tri pojačanja: Gekasa iz Leverkusena, Kobiašvilija iz Schalkea i Hubnika iz FK Moskve.

Naravno, transfere Friedricha i Mandžukića potpuno bi zasjenila prodaja Džeke u neki od engleskih klubova, ali čini se da zima ipak nije pravo vrijeme za takav posao. Džeko, naime, ne bi imao pravo nastupiti u Ligi prvaka.

Velika zvijezda bundesligaške tržnice bit će i Luca Toni, koji bi se trebao iz Bayerna preseliti u Romu za tri milijuna eura.

Komentara 1

MA
maestro
13:56 27.12.2009.

moram reći da ste jako neinformirani i imate krive podatke ,za Friedrich-a su iz Herthe rekli da nije na prodaju ,Gekas iz Leverkusena dolazi na posudbu,Kobiashvili dolazi besplatno ,ako imate ikoga u redakciji koji zna njemački neka slobodno pročita najnoviji Bild Zeitung ili neka klikne www.transfermarkt.de tamo su vam najnovije informacije koje su točne

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije