Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERVJU ZA KICKER

Mandžukić: Na Euru ću pokazati što imam u sebi

Mario Mandžukić
Pixsell
10.05.2012.
u 14:30

- Ako prođemo skupinu, tada ćemo stvarno napasti - najavljuje Mandža ambicije kockastih na EP-u

Hrvatski reprezentativac u redovima Wolfsburga Mario Mandžukić dao je intervju njemačkom Kickeru nakon sezone u kojoj je bio jedan od glavnih ljudi trenera Felixa Magatha. Doduše, imali su nesuglasica, grijao je Mandžo klupu neko vrijeme, no sezonu završio kao najučinkovitiji igrač momčadi sa 12 pogodaka i deset asistencija u Bundesligi.

– Mogu bolje i želim više. Trener Magath zna da želim ostati, razgovarali smo prije nekoliko dana. I ne zanima me samo borba za Europu, želim napasti vrh – kaže Mandžo koji je sezonu završio na osmom mjestu njemačkog prvenstva.

Završnicu je čak odradio s ozljedom stopala koju nije htio otkriti javnosti.

– Nisam želio govoriti o tome jer bi zvučalo kao alibi. Pauzirati nisam htio, premda znam da je takva odluka bila riskantna. Nisam zabrinut za nastup na Europskom prvenstvu. Imao sam sličnu ozljedu još u Hrvatskoj, igrao sam s njom godinu dana i na kraju se povukla.

Sa suigračem Patrickom Helmesom postao je sjajan tandem na travnjaku.

– Razumijemo se naslijepo, pronašli smo se. Znam da je Patrick razočaran što ne ide na Euro, očekivao sam da će biti u njemačkoj reprezentaciji.

Pitali su našeg napadača i što očekuje od nastupa Hrvatske na Euru.

– Ako prođemo skupinu, tada ćemo stvarno napasti. Sve momčadi u natjecanju žele naslov. Došlo je moje vrijeme, na Euru mogu pokazati što imam u sebi.

INTERVJU ZA KICKER
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije