Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Super Mario

Mandžomanija u Torinu! Juventusovi navijači zbog ovoga obožavaju Hrvata

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
27.02.2019.
u 17:09

Bivši hrvatski reprezentativac i portugalska zvijezda Cristiano Ronaldo postali su jedan od najboljih napadačkih dvojaca u svijetu

Mario Mandžukić od dolaska Cristiana Ronalda u Juventus igra kao preporođen. Navijači ga obožavaju, a stekao je i veliko povjerenje kod trenera Massimiliana Allegrija koji mu je već nekoliko puta dao kapetansku vrpcu.

Nakon 25 kola talijanskog prvenstva Juventus (69) je vodeća momčad s 13 bodova više od drugoplasiranog Napolija i velikim koracima grabi prema obrani naslova.

>> Pogledajte video: Mandžukić i Ronaldo ubojiti tandem

Mandžo je bio kapetan i prošlog vikenda u gostujućoj pobjedi protiv Bologne (1:0), te je bio među boljim igračima torinske momčadi.

Bivši hrvatski reprezentativac i portugalska zvijezda Cristiano Ronaldo postali su jedan od najboljih napadačkih dvojaca u svijetu.

Naš će Mario u svibnju napuniti 33 godine, ali njegova brzina i izdržljivost ne slabi. Portal Legaseria.it objavila je podatak po kojem Mandžukić u jednom trenutku trčao 34,18 kilometara na sat, što je najbrže izmjerena brzina nekog igrača u prošlom kolu.

Hrvat je iza sebe ostavio Malcuita iz Napolija (33.87km/h) i Gervinha iz Parme (33.86).

Još se jedan Hrvat istaknuo u statistici iz prošlog kola. Naime, Marcelo Brozović (Inter) istrčao je najviše, čak 12.446 metara. Iza njega su Bennacer (12.153 m) i Baselli (12.146).

Mario Mandžukić
1/6
Ključne riječi

Komentara 9

PR
prajdali100
20:08 27.02.2019.

Mandžo zauvijek.He he he mnogi nikada neće preboljeti uspjeh Hrvatske Repke. Samo i dalje cvilite !

JI
Jira
22:42 27.02.2019.

Ni ne mozes skuziti. Prezahtjevno.

JI
Jira
22:41 27.02.2019.

Ne mozes ni skuziti. Prezahtjevan sport.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije