Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HUMANITARNA AKCIJA

Mandžo i Olić još jednom pokazali veliko srce: Pomažu teško bolesnom Elinu

Foto: Privatni album
1/2
14.12.2021.
u 12:40

Sav prihod od ulaznica ići će obitelji Mašić, a svi koji žele pomoći novčanim putem, mogu to uplatom.

Armin Mašić legenda je Marsonije i mnogo je dao tom klubu, samim time i Slavonskom Brodu, a sad traži nešto zauzvrat. Ne za sebe već za svog teško bolesnog sina Elina, kojem je prije tri mjeseca dijagonsticiran karcinom.

Operiran je već devet puta, a kako živi i radi posljednjih godina u Njemačkoj, liječi se tamo. Kako bi bili uz njega, Armin, njegova supruga Ramajana, kći Erna i Elinova zaručnica Matea zaputili su se u Hamburg i ostat će tmo do daljnjeg. A to sve košta...

Nogometaši Marsonije čuli su za patnje obitelji Mašić pa "uskočili". Organizirali su humanitarnu akciju, koja će se održati 16. prosinca u dvorani Viljuš.

Foto: Privatni album

Glavni dio programa počinje u 17 sati, kad će utakmicu odigrati mlađi i stariji veterani te momčad Humanih zvijezda Hrvatske. Među njima će Veldin Karić, Edin Mujčin, Ivica Olić, Mario Mandžukić...

Sve to dirnulo je Armina, iskreno i do suza, a samo se još jednom potvrdilo koliko Hrvati mogu biti jedni uz druge dok je to potrebno.

Sav prihod od ulaznica ići će obitelji Mašić, a svi koji žele pomoći novčanim putem, mogu to uplatom s naznakom Pomoć za Elina na račun Ramajana Mašić, IBAN HR7124020063208008552 Erste Bank, SWIFT/BIC: ESBCHR22.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije