Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pozivaju sve

Humanitarna akcija studenata: Na aukciji potpisani dresovi Čilića, Pavića i Mektića te Gojine tenisice

Foto: PVZG
1/7
10.12.2021.
u 10:19

Aukcija se održava na društvenim mrežama PVZG-a.

Studenti treće godine preddiplomskog studija Marketinga i komunikacija Poslovnog veleučilišta Zagreb (PVZG) pod mentorstvom profesorice Dorotee Milas nastavljaju tradiciju i u sklopu kolegija "Organizacija događaja" i ove godine organiziraju humanitarnu akciju pod nazivom Božićna trampa.

Slogan humanitarne akcije glasi „Sitnicu donesi, zahvalnost ponesi“. Akcija prikupljanja traje do 15. prosinca, a studenti pozivaju sve
zainteresirane da ih podrže i donesu svoje donacije u referadu PVZG-a na adresi Ulica grada Vukovara 68, Zagreb. Prikupljaju se higijenske potrepštine za djecu i odrasle (šamponi, sapuni, vlažne maramice, pelene, gelovi za tuširanje…) te prehrambene namirnice (brašno, šećer, sol, tjestenina, riža, keksi, kava, čaj…).

U sklopu humanitarne akcije studenti su organizirali aukciju darovanih i potpisanih dresova naših proslavljenih tenisača Marina Čilića, Mate Pavića i Nikole Mektića te tenisice koje je donirao i potpisao Borna Gojo, a aukcija se održava na društvenim mrežama PVZG-a.

Sve prikupljene potrepštine bit će darovane u sedam socijalno ugroženih obitelji, a prihodi od aukcije bit će donirani udruzi „Kuća ljubavi“ koja skrbi o trudnicama i nezbrinutim majkama s novorođenčadi i djecom do tri godine. Kompletan događaj u potpunosti su osmislili i organizirali studenti 3. godine preddiplomskog studija Marketinga i komunikacija PVZG-a te pozivaju sve da sudjeluju u akciji.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije