Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A sad po trofej

Mandžo i društvo saznali odličnu vijest pred kraj sezone

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
27.05.2017.
u 10:17

- Osvajanje Lige prvaka bila bi kruna našeg trogodišnjeg rada. Moramo se koncentrirati na taj spektakl

Pred nogometašima Juventusa danas je utakmica posljednjeg kola talijanskog prvenstva. Iako su već osigurali naslov prvaka, u utakmici protiv Bologne ići će svom snagom jer žele sezonu u prvenstvu zaključiti pobjedom.

- Prvo pravilo za današnji susret jest da igramo isključivo na pobjedu jer samo tako znamo igrati. Moramo i želimo sezonu završiti na najbolji mogući način, rekao je uoči gostovanja trener Juvea Massimiliano Allegri.

A čim taj susret završi, stara dama okreće se sljedećem vikendu kada će se u Cardiffu s madridskim Realom boriti za titulu prvaka Europe.

- Osvajanje Lige prvaka bila bi kruna našeg trogodišnjeg rada. Moramo se koncentrirati na taj spektakl, svjetski događaj koji se po interesu medija i javnosti može usporediti sa Super Bowlom. Sanjamo našu pobjedu.

A Mandžukić i društvo saznali su lijepu vijest uoči završnice sezone. Iako se mnogo pisalo o tome da će njihov omiljeni trener na kraju ove sezone napustiti Juventus, sam Allegri danas je to demantirao.

- Želim ostati, moramo se sastati i razgovarati. Već sam donio odluku, a sad je sve na upravi kluba. Kad će oni smatrati da je idealan trenutak za razgovor, onda ćemo se sastati i sve ćemo bez problema dogovoriti. No, to sigurno neće biti ovaj tjedan jer smo svi usredotočeni na Cardiff.

Komentara 1

KU
kupatilo
00:27 28.05.2017.

he...... vas anka tama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije