Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priznanje

Mandžin pogodak u finalu protiv Reala najljepši u Ligi prvaka prošle sezone

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/Pixsell
1/8
29.08.2017.
u 14:10

Glasovanje je trajalo tri tjedna, a posjetitelji Uefine službene stranice najviše su glasovali za pogodak Juventusova napadača u finalu protiv madridskog Reala

Mario Mandžukić zabio je najljepši pogodak prošle sezone u Ligi prvaka. Glasovanje je trajalo tri tjedna, a posjetitelji Uefine službene stranice najviše su glasovali za pogodak Juventusova napadača u finalu protiv madridskog Reala. Madriđani su u tom dvoboju pobijedili s 4:1.

Mandžo je primio Higuainovu loptu na prsa i okrenut leđima pospremio loptu iza leđa Keylora Navasa. Savršene škarice za savršeni pogodak hrvatskog napadača. Bio je to pogodak za 1:1.

 

Komentara 3

Avatar zagorac2
zagorac2
14:46 29.08.2017.

Madjo sunce nase sjajno Hrvatsko ponosim se sa tobom a vjerujem da svaki pravi Hrvat se isto ponosi sa tobom zelim ti jako puno Bozjeg blagoslova ti si glas nas hrvatskih zrtava

Avatar Abcda
Abcda
15:22 29.08.2017.

Kralj ! Sto kralj ?! Car, imperator !!

DU
Deleted user
15:22 29.08.2017.

i mi se istinski divimo i izražavamo žaljenje šta ovi naši bilmazi ne mogu nešto slično da urade

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije