Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PPD Zagreb pobijedio Vojvodinu

Mandalinić se vratio, Čelica je pojačanje

PPD Zagreb
Jurica Galoic/PIXSELL
04.12.2014.
u 00:00

- Lijep je osjećaj ponovno igrati. Još uvijek imam strah da ne obnovim ozljedu, ali sa utakmicama će taj strah proći – rekao je Mandalinić.

U 13. kolu SEHA lige rukometaši PPD Zagreba pobijedili su Vojvodinu (28:23) u Novom Sadu. S nova tri boda zagrebaši su se učvrstili na drugom mjestu, odmah iza Veszprema koji u devet utakmica nema niti jedan izgubljeni bod. Ono što posebno mora radovati Veselina Vujovića, trenera našeg prvaka, jest činjenica da je nakon sedam mjeseci ponovno zaigrao Stipe Mandalić i za osam minuta postigao je pogodak.

- Lijep je osjećaj ponovno igrati. Još uvijek imam strah da ne obnovim ozljedu, ali sa utakmicama će taj strah proći – rekao je Mandalinić.

Za 'plinare' je zaigrao i Duško Čelica, pojačanje iz francuskog Cessona. On je igrao puno više i postigao je tri pogotka iz pet pokušaja.

- U prvom poluvremenu bili smo malo dekoncentrirani, ali je u drugom bilo puno bolje. Domaćin je očigledno umoran od dalekog povratka sa gostovanja u Bjelorusiji – istaknuo je Vujović.

Najučinkovitiji kod zagrebaša bili su Stepančić i Horvat sa po četiri pogotka, dok je Ivić imao deset obrana. Rukometaši PSG-a, sljedeći suparnici PPD Zagreba u Ligi prvaka (utorak, 9. prosinca) u derbiju 12. kola francuskog prvenstva pobijedili su Montpellier (Losert tri obrane) sa 36:20. Igor Vori postigao je tri, a Jakov Gojun dva pogotka za Parižane.

>> Mandalinić se vraća nakon sedam mjeseci

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije