Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAVIJAČI POGODILI
Povratak na članak

Mamići po starom: (Ras)prodaja i lažna obećanja!

Počelo je prodajom Olma početkom godine, a nastavilo se ovo ljeto. Da bi u svom naumu uspjeli, bilo je potrebno riješiti se i Bjelice, što su i učinili, a onda je na maksimirski izlog zalijepljena naljepnica: "Totalna rasprodaja!"

Komentari 70

EL
EldersWisdom
07:43 21.10.2020.

Nikako da od Dinama nastane Hajduk, da ge konacno preuzme ulica i unisti financijski i rezultatski. Bas po zelji ove dvojice.

VL
ST
stefj
08:03 21.10.2020.

Vidim da neke jako žuljaju ti novci koji se nalaze u DInamu. Baš me zanima tko je iza ovih napada, tko ih se želi dočepati... Kad pokopaju Mamiće, onda ćemo vidjeti tko će se pokefati za klub. A onda ako Dinamo bude u rangu Hajduka, bit će dobro, vjerojatnije je da će završiti u nekoj županijskog ligi...

VL
VB
vbr
08:28 21.10.2020.

Plačenici, Dinamo je prvi i ostat će a to i igranje u Europi vas mući. Pišete po narudžbi ili iz jala.Sramite se vi novinar koji stalno pumpate negativu . DŽV

VL
HR
hrvat123
09:17 21.10.2020.

ovi clanci po medijima su stvarno nerazumljivi i cudni jer kak pisu u Dinamu nis nevalja, Mamici ga pokrali, rasprodali sve kaj valja, doveli lose igrace, gradski stadion se rusi, igraju jako lose, nemaju rezultata bez Bjelice i td. - pitanje ? ako je to sve istina onda bi Dinamo moral biti zadnji na tablici a koliko ja znam od moguceg 21dnog boda oni osvojili 19 bodova, tek 7dmo kolo a vec bjeze Hajduku 9 bodova i to Hajduku koji ima velike nogometne znalce poput Stanica i nekog Kepcije za kojeg nism ja nikad cuo i koji su na pocetku obecavali i govorili da su se poslozili i da jurisaju na prvo mjesto a sad pisu da ce Osjek sa velikim ? trenerom ? Bjelicom srusit Dinamo o.k vidjet cemo ali ipak mi nije jasno od kud ga to treba rusit ako su toliko losi i nesposobni jer to znaci da ce Dinamo biti zadnji i kamo da ga ruse ? u drugu ligu ? pa ako su zadnji sele se bez pomoci Osjeka i Bjelice u drugu ligu - stvarno nerazumljivo

VL
DU
Deleted user
09:09 21.10.2020.

Ovakav clanak, sigurno Dinamo danas ili sutra igra vazniju utakmicu?? ako da onda se sigurno sutra javlja i Dasovic!!!

VL
Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
09:07 21.10.2020.

Da Dinamo ne vode dobro nebi bilo ni prvih mjesta igranja u ligama prvaka i europskoj ligi a na kraju nebi bilo ni novaca od prodaje igrača i ovakvih bolesnih i jalnih novinara

VL
SA
Sampei
08:57 21.10.2020.

Kakvo smeće od članka...mržnja prema Dinamu izvire iz svakog retka

VL
AL
alfagt2015
08:34 21.10.2020.

pa dobro,prodaje svoje.netko ce kupiti i što sad

VL
DU
Deleted user
09:10 21.10.2020.

Tako je! Dolje Mamići! Hoćemo Stanića i Kepčiju (tko je uopće taj?)! Uskoro će dobiti nogu u Hajduku pa će biti slobodni! Vrijeme je da Dinamo krene stopama Hajduka, najslavnijeg hrvatskog kluba.

VL
VJ
vjernikdragankovačević
07:45 21.10.2020.

pa gdje samo pop iz posavine nađe ovakve novinare.olmu je ugovor isticao,dilaver je ionako igrao preko kurca zadnje utakmice,eto kako je bio dobar da ga je kupio turski davljenik.....gvardiol s 18 godina onakav iznos.pa tko to ne bi napravio........nadalje,vidi se i da su malo priglup ovi novinari biskupijskog lista.kad se sklopi a igrač ostane u maksimiru kao u slučaju gvardiola onda je to slabljenje momčadi a kad kulenović i menalo odu na posudbe onda je to isto rasprodaja.pa dajte se dogovorite više sami sa sobom.........ja ne rasim u listu koji drži biskupija i ne znam baš najbolje stvari,ali meni se čini da u nogometnoj utakmici može igrat samo 11 igrača.nek se ledinski,delač i junaci u fifa i izbore da to bude 30 igrača pa će onda svi igrat.nitko neće ić na posudbe......

VL
IL
ilustrator
09:32 21.10.2020.

...mamići su doveli bjelicu, ...nakon što su potjerali bjelicu krenuli u totalnu rasprodaju. logična bravura autora je prosto fantastična.

VL
DU
Deleted user
09:09 21.10.2020.

Ovakav clanak, sigurno Dinamo danas ili sutra igra vazniju utakmicu?? ako da onda se sigurno sutra javlja i Dasovic!!!

VL
ON
ON
12:38 21.10.2020.

Ajmo usporediti Dinamo kao nogometni klub,poduzece,njegovih 25 godina postojanja,sa nasom drzavom,nasim politicarima,onim koji upravljaju svih ovih poratnih godina.Usporedbda je da je Dinamo stabilan uspjesan klub koji funkcionira dosta dobro.Mozda nam fale uspjesi u evropskim natjecanjima,ali sve u svemu je OK.Da je Mamic dosta toga doprinio i tu cemo se sloziti.Da je muljao i to je istina.I zato je i pobjegao od lica pravde.Nasi politicari,sta za njih kazati,jesuli i oni muljali?Jesu i to vecina njih.Dali je ijedan morao morao bjezati iz drzave,je,ali je brzo uhicen u Austriji.Dinamo i Mamici su funkcionirali kako su im drzavni zakoni i uredbe dozvoljavali.Ja bi Mamica vratio u HR, a u Hercegovinu poslao one koji su nam drzavu i narod potkradali i kocili u njenom razvitku.Naravno prije toga oduzeti sve bespravno zaradeno.

VL
MO
mosack
11:26 21.10.2020.

Dinamo nije rasprodao sve nego je prodao igrače za cca 60 miliona eura i sačuvao sve najvažnije igrače: Livakovića, Theofila, Stojanovića i Leovca, Ademija, Oršića, Petkovića, Mayera i Ivanušeca, Zoki je vratio Gavranovića kojeg je Bjelica škartirao i doveo ciljanaa pojačanja Kastratija, Jakića, Danca stopera, sačuvao Guardiola za 6-12 mjeseci i još nam plaćaju da igra a uskoro se vraća Perić ponajbolji igrač obrane za vrijeme Bjelice. Dinamo je prvi na tablici i igra europsku ligu. Jasno je da nam dolazi važna europska utakmica čim večernji list izlazi sa ovakvim člankom. Može vas biti sram kao zagrebačkih novina zbog načina kako pišete o Dinamu, ne trebate biti lokalpatriote kao Slobodna D. i pisati panegirike hrpi panjeva ali da domaći lokalni list ovako uporno "buši" najbolji lokalni i regionalni klub je sramota i razlog više da se takav tisak ne kupuje na kiosku.

VL
ZD
Zdravkecmali
13:50 21.10.2020.

Op Op a di je Tomek i šef IGOR? kad ce oni pustit svoj "članak istine" Pozdrav od Uprave. Pljuc

VL
DE
Dezider
12:08 21.10.2020.

Dinamo je s Bjelicom isprašio Ferencvaroš baš kao i jučer Barcelona. U europskoj ligi, bez Bjelice, teško će proći grupu. Jedino ne shvaćam one koji stoje uz i iza kriminalaca. Ili su blesavi ili su i sami lopine.

VL
SL
slavenZadravec
08:32 21.10.2020.

Zbog čega je klanu kojem se treba suditi za pljačku Dinama i Zagreba i dalje omogućen pristup klubu i gradskom novcu?

VL
BU
Bubalamala
08:54 21.10.2020.

Dinamo ne treba Mamiće ali Mamići trebaju Dinamo za osobno bogaćenje a i ovi što lm lojtre drže, isplati se!

VL
DU
Deleted user
08:46 21.10.2020.

Dragi moji negativni komentatori. Ovdje nitko ne prigovara Dinamu, nego Mamićima. Koliko te love pripada Dinamu, a kud će otići većina. Još ne kužite zašto je Dinamo stalno u financijskoj banani?

VL
DU
Deleted user
08:28 21.10.2020.

LOL čudim se da postoji još netko tko nije shvatio modus operandi uprave LOL

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.