Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Od ljubavi do mržnje

Mamić vs. Mandžo: Red poljubaca, red uvreda

'sport....zagreb....04.10.2007. pleso - dolazak dinama iz amsterdama/ mandzukic dobio sat od mamica snimio: marko lukunic'
'Photoshop'
09.04.2010.
u 08:30

Zdravko Mamić nikako da izađe na kraj s mušičavim napadačem i odluči se voli li ga ili pak mrzi...

Mamićev i Mandžukićev suživot u Maksimiru isprepleten je nevjerojatnim emotivnim oscilacijama. Od ljubljenja i darivanja skupocjenoga sata nakon povratka iz Amsterdama u jesen 2007. do bujice Zdravkovih uvreda u Splitu.

Mandžukić je prvi put Mamiću stao na žulj u lipnju 2009. kada je zabušavao na pripremama na Rogli, pa ga je gazda kaznio sa 10.000 eura, a kada se momčad vratila u Zagreb, povisio mu je plaću na milijun eura.

Kartone u Salzburgu nikad mu nije oprostio. Iako mu je i nakon toga napisao ljubavne stihove, Zdravko ga je, tek nakon poraza od Anderlechta, kaznio sa 100.000 eura. Negdje između "smjestila" se i žestoka svađa u Edinburghu.

Komentara 1

OB
-obrisani-
13:37 09.04.2010.

Zdravko Mamić je jedan lijepo odgojen i uspješan sportski radnik a Mario Mandžukić je najbolji igrač slavonsko-banatske regije i buduča zvijezda lokala i diskoteka za vrijeme World Cupa 2010...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije