Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI SALZBURGA

Mamić: Nedostajat će nam Čop, ali ćemo pokušati nametnuti svoj stil igre

zoran mamić
Borna Filić/PIXSELL
22.10.2014.
u 22:56

- Sigurno da je udarac kada najbolji strijelac nije spreman i nedostajat će, ali oni koji će igrati umjesto njega su kvalitetni i vjerujem da će to potvrditi na utakmici protiv Salzburga - rekao je Mamić o izostaku Čopa.

Trener modrih Zoran Mamić i bočni igrač Josip Pivarić u srijedu navečer su na stadionu Salzburga najavili utakmicu 3. kola skupine D između austrijskog i hrvatskog prvaka.

- Čeka nas utakmica protiv po meni najboljeg protivnika od preostale tri momčadi u skupini. Vjerujem da ćemo vidjeti dobru i zanimljivu utakmicu jer obje momčadi igraju napadački nogomet. Naravno, nešto se u svemu tome pita i njih koji su domaćini, a na koncu će se na terenu vidjeti tko se bolje pripremio - rekao je Mamić.

Modri su detaljno analizirali momčad Salzburga.

- Gledali smo ih puno, analizirali i tražili mane kojih, moram priznati, nema puno - rekao je Mamić pa posebno istaknuo napadački dio momčadi: - Soriano, Alan, Kampl i ostali svi zaista imaju kvalitetu. Imaju jako dobru momčad, odlično izgledaju na terenu i moramo svi biti na visokom nivou i ostaviti "dušu na terenu" za pozitivan rezultat.     

Mamić kaže kako će Dinamo pokušati biti dominantna momčad.

- Rekao sam da vjerujem da nas čeka otvorena utakmica jer obje momčadi tako igraju; posebno u svojim prvenstvima. Očekujem da će oni igrati kao i uvijek, a i mi ćemo pokušati nametnuti svoj stil igre: tražit ćemo gol i dobar rezultat. Tko na kraju bude imao bolji dan, taj će izvući kvalitetniji rezultat.

Austrijske novinare je zanimalo koliko će modrima nedostajati najbolji strijelac Duje Čop.

- Sigurno da je udarac kada najbolji strijelac nije spreman i nedostajat će, ali oni koji će igrati umjesto njega su kvalitetni i vjerujem da će to potvrditi na utakmici protiv Salzburga - rekao je Mamić koji smatra da nema pritiska.

- Ne razmišljamo o utakmici u Glasgowu kao niti o idućim utakmicama. Iz svakog susreta, pa tako i onog u Škotskoj smo izvukli pouke i idemo dalje. Nema pritiska, ostalo je još četiri utakmice i 12 bodova; idemo od utakmice do utakmice i nećemo previše kalkulirati.

Par rečenica je rekao i Josip Pivarić.

- Znamo da nas čeka teška utakmica gdje ćemo morati iscrpiti zadnje atome snage za pozitivan rezultat. Što je to? Sigurno je da idemo na pobjedu, no ne bi bili nezadovoljni niti remijem iako se tako ne ulazi u utakmicu. Salzburg je kvalitetna i brza ekipa, imaju jako dobre igrače u napadu i vjerujem da nas čeka dobra i otvorena utakmica.

>> Duje Čop ne igra protiv Salzburga, ostao je u Zagrebu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije