Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sammir:

'Mamić mi je stalno lagao, a suigrači me sad zezaju zbog Dinama'

Sammir
Foto: Reuters/PIXSELL
08.11.2014.
u 13:00

Suigrači su gledali sa mnom i pitali: "Kako si mogao igrati u takvom klubu", kaže veznjak Getafea.

Sjedio sam, gledao u televiziju i nisam mogao vjerovati. Dinamo je stvarno loš. Suigrači su gledali sa mnom i pitali: "Kako si mogao igrati u takvom klubu", ispričao je Sammir za 24sata kako je pratio utakmicu s RB Salzburgom i dodao:

- Igrači Getafea su se počeli smijati, čak su me i zezali.

Ne slaže se s izjavom Zorana Mamića kako je ovo najjači Dinamo u posljednjih 10 godina.

- To je njegovo mišljenje. Protiv Werdera 2007. smo igrali Mandžo, Modrić, ja, Šokota... - kaže veznjak Getafea i iznosi što zamjera Zdravku Mamiću:

- Mamić mi je konstantno lagao govoreći o ambicioznosti kluba, obećavao da ćemo svake godine igrati Ligu prvaka, da će kupiti prave igrače... A ništa nije bilo istina.

>>Zoran Mamić mora preuzeti odgovornost, a neke igrače potjerati

>>Je li se Šimunić već oprostio, gdje su Pjaca i Vukojević?

Komentara 31

LI
lixeGZ
13:21 08.11.2014.

samir se sada našal izjašnjavati....... i meni bi ovakav dinamo bil smiješan da nije "naš". zato sam za, da se ovog mamića i njegove potrčke što prije potjera iz dinama koji im služi za osobno bogaćenje, i to milom ili silom.

BI
billynik
13:29 08.11.2014.

I ovo je tobože novinarstvo, ja prenosim tvoje a ti moje izmišljotine a Sammiran nitko nije ni vidio.

Avatar Zrinski10
Zrinski10
13:22 08.11.2014.

Sad još ispade Sammir nekakv igrač. A još je bolje da mu kao prigovaraju suigrači iz Getafea tako velikog kluba svijetle tradicije. Smiješno....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije