Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DINAMO

Mamić je čuo da je nešto bilo, Mandžo na trening bez auta

Mario Mandžukić
Marko Prpić/PIXSELL
11.04.2010.
u 14:00

Dinamovi navijači koji su u subotu navečer čekali plave da bi im nešto "rekli", dočekali su samo Tomislava Butinu.

– Ma nije to bilo ništa, četiri dečka prepoznali su me, stao sam i popričali smo, samo su mi rekli da ostale dovedem u red. Doista ničega nije bilo – kaže vratar plavih.

No da sve baš nije bilo bezazleno potvrdio je dolazak brojnih policajaca, za zasjedu je čuo i Zdravko Mamić, no nikakve reakcije iz kluba na to nema. Možda je reakcija to što Mario Mandžukić ujutro nije došao na trening svojim luksuznim automobilom (nije se valjda taj skupocjeni stroj pokvario) već se dovezao opel astrom, s Turinom i Zahorom. Zahora nema sreće, jednom je stradao od navijača, sad trenira s plavima i već su navijači bili na treningu i opet dočekuju igrače.

I Mamić ljutit na liječničku službu, Šojat kaže da Kruno ne kritizira

Trener Jurčić očito nije zadovoljan liječničkom službom. Tomečak je operiran, pa ponovo nije u redu, tako je bilo i s Bišćanom. Pa je Ibañez igrao s puknutom čeljusti.

No, Luis je najmanje sporan, on je sam htio igrati, a ako se igrač ne žali, tko bi ga poslao na nekakve preglede. Uostalom, htio je igrati i protiv Lokomotive.

– Kruno nas ne kritizira. Tomečaka boli trbušni zid i nakon pregleda vidjet ćemo što mu je. A Badelj će danas normalno trenirati s momčadi, Morales također – rekao je Josip Šojat, jedan od liječnika plavih.

No, ni nakon nedjeljnog treninga Jurčić baš nije bio sretan liječničkim biltenom. Morales kaže da još nije spreman.

– Ne znam još što je s Tomečakom, on i Primorac, koji je bio na istoj operaciji, idu na pregled, ali uvijek se ponavlja ista priča – potvrdio je Jurčić svoj stav.

Koliko znamo, i Zdravko Mamić "oprao" je Dinamove liječnike.

Komentara 4

AN
antikamen
16:39 11.04.2010.

zahora trenira s dinamom,pa kaj mamić čeka,ima problema s efikasnošću,a takav centarfor bez posla,pa to bi bilo još jedno perverzno pojačanje:)

OB
-obrisani-
19:15 11.04.2010.

Ovo već postaje pomalo bolesno što se HNL-a tiče. Navijači postaju veće zvjezde od samih igrača, koji su opet kao profisionalci (takva su im primanja i status u medijima) a u stvari su teški amateri po izvedbama na travnjaku. Čelnici klubova se neponašaju nimalo džentlmenski, čak može se reći ponašaju se dijametralno suprotno i daju loš primjer onima kojima bi trebali biti uzori. Jedni prijete, a drugi objavljuju telefonske brojeve sudaca pred važnu utakmicu. A na terenu sve skupa nema se što za vidit. Naš prvoligaški nogomet je dobar samo za one koji se bore sa nesanicom. Trebaju samo gledati tekme HNL-a i zaspat će bez problema. Predlažem da nasnime nekoliko međusobnih dvoboja naših perjanica Dinama i Hajduka. Sve to treba svesti u realne okvire . amaterizam, a ne da se jedan Mandžukić ponaša kao da je Cristiano Ronaldo?!

OB
-obrisani-
00:24 12.04.2010.

Nogomet proglasit amaterskim a ne da ovaj jad od nogometa plaćaju porezni obaveznici a ovaj lik od manđukića da živi u njemaćkoj možda bi igrao u 4 ligi ili ćistio kopaćke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije