Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo

Malijac Doumbia još nije spreman za utakmice

Tongo Doumbia
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/11
30.07.2017.
u 10:42

Imamo plan i program za svakog igrača, moramo razmišljati i o Norveškoj i umjetnoj travi, vidjeti koga, kada, kako i koliko koristiti

Igrači Osijeka u zasluženoj su euforiji nakon sjajne pobjede kod PSV-a, dok igrači Dinama nisu previše sretni iako su pobijedili norveški Odd s 2:1.

– Možda moji igrači nisu potpuno zadovoljni, znači da su željeli pobijediti uvjerljivije. Dali su sve od sebe, svjesni su toga i to je pozitivno. Jako sam zadovoljan što su vrlo realni u svojim pogledima i procjenama. I to je dobra baza za budući rad. Svaki trener ima svoje zahtjeve, mi smo u mom segmentu tek u stvaranju nečega. Samo vrijeme i kontinuitet donose automatizme, ali me veseli što su vrlo realni, što jasno i čisto vide situacije – kazao je trener Dinama Mario Cvitanović prije puta u Osijek gdje plavi igraju prvi derbi ovog prvenstva (21 sat).

– Čeka nas prava atmosfera u Osijeku, ali i mi očekujemo iskorak u našoj igri i puno dobrih stvari, da anuliramo loše stvari. Imamo plan i program za svakog igrača. Moramo razmišljati i o Norveškoj i umjetnoj travi, moramo biti mudri u odlukama, vidjeti koga, kada, kako i koliko koristiti – kazao je trener plavih koji neće koristiti Malijca Doumbiju jer još nije spreman, iako je, kaže Cvitanović, željan debija.

Komentara 4

Avatar cluesblues
cluesblues
13:17 30.07.2017.

nastavlja se politika dovodjenja nespremnih igraca kojima trebaju tjedni (ako ne i mjeseci) da zaigraju - zanimljivo je da u rijeci, hajduku, osijeku igrac kojeg dovedu vec za par dana igra u utakmicama...te floskule "svakog dana u svakom pogledu svee vise napredujemo" su price za malu djecu, na zalost ne vidi se nikakav napredak, od jedne jako limitirane finske ekipe koja u svom prvenstvu jedva zabija su zamalo dobili 2-3 gola a domacem terenu, da nije bilo livakovica vec bi se oprostili od europe - u domacem prvenstvu su igrali protiv ekipa s dna odnosno iz donjeg dijela tablice i tamo su skoro popili par golova...mislim da ovo ne vodi nikud, dinamo je kvalitativno los i treba pojacanja a k tome i nema dobru struku - cvitanovic puno prica, ali to su one besmilene fraze koje samo pokazuju da ni sam ne zna sto treba radit - nisam mislil da cu se ikad slozit s jurcicem, ali u jednom ima pravo - dinamo je jako zapustena momcad ( a dodal bi i lose selekcionirana) i nekak sumljam da to sadasnji trener moze dovest u red....

ST
stefj
11:33 30.07.2017.

Hm, s ovim što je Dinamo pokazao, opravdano je strahovati pred gostovanje u Norveškoj, a u domaćem prvenstvu očekivati još jednu godinu bez trofeja... Rijeka je puno zrelija ekipa, a igre koje su pokazali i Rijeka i Hajduk i Osijek na Europskoj sceni pokazuju bolju i taktičku i fizičku pripremljenost, te ozbiljniji pristup... Možda su podcijenili Norvežane i išli riskantnije u prvom poluvremenu, a u drugom su se uglavnom branili i čuvali rezultat (?!), no utakmica je pokazala puno nedostataka u igri Dinama, puno previše, A Norvežani nisu neka ozbiljna ekipa...

DU
Deleted user
13:25 30.07.2017.

sve cekam da Dinamo kupi i mene te da me mozda pripreme do iduce godine

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije