Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobjeda Rijeke i Slavena

Oba pogotka na Rujevici bili su autogolovi gostujućih igrača

Rijeka - Istra
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/8
29.07.2017.
u 23:16

Rijeka je zadržala stopostotni učinak u novoj sezoni Prve HNL svladavši na svom terenu Istru 1961 sa 2:0

Aktualni hrvatski nogometni prvak Rijeka zadržala je stopostotni učinak u novoj sezoni Prve HNL svladavši na svom terenu Istru 1961 sa 2:0 (0:0), a tri boda u subotu osvojio je i Slaven Belupo 1:0 (0:0) pobjedom na gostovanju kod Intera u Zaprešiću.

Oba pogotka na Rujevici bili su autogolovi gostujućih igrača, u 65. minuti lopta se nakon udarca Gorgona glavom s pet metara od grede odbila u leđa vratara Istre Ivušića i završila preko gol-linije, da bi u 74. minuti Gojković u pokušaju prekidanja dodavanja Gorgona za Gavranovića skrenuo loptu u vlastitu mrežu.

Rijeka nakon tri kola ima maksimalnih devet bodova, dok je Istra 1961 ostala na jednom.

Tri boda Koprivničanima u Zaprešiću osigurao je Mirko Ivanovski u 50. minuti.

Slaven sada ima šest bodova, kao i drugi Dinamo koji će u nedjelju gostovati kod Osijeka, dok je Inter peti s četiri boda, koliko ima i četvrti Hajduk, koji u nedjelju gostuje kod Cibalije.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar mlijeko
mlijeko
00:49 30.07.2017.

Kada ne mogu igrači Rijeke dati gol da ne ostane 0:0 tu su gostujući igrači. U tri kola 3 autogola ..da se to događa na utakmicama Dinama svi novinari bi od toga radili senzciju i sprdali se jer to bi bila namještaljka...

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
19:16 30.07.2017.

Zamisli da se to dogodilo Dinamu. No ovako je sve "legalno".

SA
Sale7
08:13 30.07.2017.

Forza Fiume

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije