Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolska

Madridski Atletico nema namjeru dovesti vatrenog

Ivan Rakitić
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/3
07.04.2020.
u 19:33

Rakitić, 32-godišnji vezni igrač, s Barcelonom ima ugovor do ljeta 2021. godine a ranije je poručivao da ondje želi ostati što duže

Nogometni klub Atletico Madrid poručio je u utorak da ne namjerava na ljeto dovesti hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića iz Barcelone, odbacivši medijske špekulacije.

Novine Mundo Deportivo izvijestile su ranije tijekom dana, ne navodeći izvor informacije, kako je „Atlético spreman dovesti Rakitića“ kojeg želi prodati Barcelona.

'S naše strane nema ničega', rekao je dužnosnik Atlética.

Posljednjih dana je, dok traje prekid španjolskog prvenstva zbog koronavirusa, Mundo Deportivo pisao i o interesu Milanu te Seville za Rakitića.

Glasnogovornici Barcelone i Milana su to nazvali „medijskim špekulacijama“ odbivši ih komentirati. Rakitićev zastupnik je poručio da ne komentira medijske napise oko mogućih transfera.

Rakitić, 32-godišnji vezni igrač, s Barcelonom ima ugovor do ljeta 2021. godine a ranije je poručivao da ondje želi ostati što duže.

Odigrao je 299 utakmica od dolaska u katalonski klub 2014. godine.

Od 13. ožujka se nalazi u svojoj kući u predgrađu Barcelone gdje individualno vježba dok u Španjolskoj traje izvanredno stanje.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar EUJ-
EUJ-
19:43 07.04.2020.

Madridski Atletico nema namjeru dovesti švajcarskog.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije