Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igrali Pašalić i Brekalo

Lyon u nadoknadi šokirao Monaco, Subašić primio tri gola

Lyon - Monaco
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
13.10.2017.
u 23:20

Junak Stuttgarta Akolo je u igru ušao u 61. minuti umjesto mladog hrvatskog reprezentativca Josipa Brekala.

U derbiju 9. kola francuskog nogometnog prvenstva Lyon je na svom terenu svladao prvaka Monaco sa 3-2 (2-2) golom Nabila Fekira iz slobodnog udarca u petoj minuti sudačke nadoknade, a veliki dio krivice za taj pogodak ide i na hrvatskog reprezentativnog vratara Danijela Subašića kojemu je lopta upućena sa 25 metara ušla u njegov kut. 

Lyon je vodio i sa 1-0 i 2-1 preko Mariana (11) i Fekira (23), a Monaco je uspijevao poravnavati golovima Lopesa (17) i Traorea (34). No, nakon trećeg gola Lyona više nije bilo vremena za novi povratak.

Subašić je branio čitavu utakmicu za Monaco koji je drugi na ljestvici sa 19 bodova, tri manje uz utakmicu više od vodećeg Paris SG-a, dok je Lyon sada treći sa 16 bodova.  

 

Veznjak hrvatske nogometne reprezentacije Mario Pašalić igrao je od 86. minute za Spartak iz Moskve koji je u susretu 13. kola ruskog prvenstva kao gost svladao Ahmat iz Groznog sa 2-1 (1-0).

Aktualni prvak se s nova tri boda uspeo na peto mjesto ljestvice sa 20 bodova, tri više od šestog Ahmata. Na vrhu je Zenit sa 28 bodova, dva manje ima drugi Lokomotiv.

U prvoj utakmici 8. kola njemačkog nogometnog prvenstva Stuttgart je u dramatičnoj završnici na svom terenu svladao Koeln sa 2-1 (1-0) golom u četvrtoj minuti nadoknade vremena.

Domaći su poveli pred kraj prvog poluvremena preko Donisa (38), za goste je izjednačio Heintz (77), da bi glavni sudac u 90. minuti pokazao i na bijelu točku u korist Koelna. No, nakon dugotrajnog pregleda snimke on je tu svoju odluku promijenio, da bi do kraja utakmice Stuttgart stigao do pobjedničkog gola kojega je postigao Akolo (90+4).

Junak Stuttgarta Akolo je u igru ušao u 61. minuti umjesto mladog hrvatskog reprezentativca Josipa Brekala.

Stuttgart je sada 10. na ljestvici sa 10 bodova, dok je Koeln zarobljen na dnu s jednim bodom. Na vrhu je Borussija iz Dortmunda sa 19 bodova, pet manje imaju Bayern i Hoffenheim.

  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije