Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRANI NOGOMET

Lyon slavio u derbiju, poraz Subašića i Pašalića

Danijel Subašić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
08.11.2015.
u 23:43

Danijel Subašić je branio za Monaco, dok je Mario Pašalić igrao do 75. minute.

U posljednja dva susreta 13. kola francuskog nogometnog prvenstva Lyon i Bordeaux su ostvarili pobjede protiv StEtiennea i Monaca.

Lyon je u derbiju Rhone-Alpes pobijedio St Etienne 3:0 probivši se na drugo mjesto ljestvice. Sva tri gola na utakmici zabio je Alexandre Lacazette (41, 60, 90). 

U drugom dvoboju Bordeaux je porazio Monaco 3:1. Momčad iz Kneževine je povela u 23. minuti golom Heldera Coste, no Bordeaux je do odmora okrenuo rezultat golovima Nicolasa Maurice-Belayja (36) i Cedrica Yamberea (40). U 48. minuti Jaroslav Plašil je zabio i treći pogodak za domaćine i tako gurnuo Girordince pred vrata pobjede. Danijel Subašić je branio za Monaco, dok je Mario Pašalić igrao do 75. minute.

U ranije odigranom susretu Nica je na Velodromeu pobijedila Marseille 1:0 golom Valerea Germaina u 16. minuti. Bila je to već četvrta gostujuća pobjeda Nice ove sezone i samo je prvak PSG osvojio više bodova na gostovanjima ove sezone. 

Na ljestvici vodi PSG sa 35 bodova, Lyon je drugi sa 25 bodova, a treći je Caen sa 24 boda.

Olympiakos i dalje stopostotan, remi PAOK-a

Suparnik zagrebačkog Dinama u skupini F nogometne Lige prvaka, grčki prvak Olympiakos zadržao je stopostotni učinak u domaćoj ligi i nakon 10. kola zahvaljujući 2:0 (1:0) domaćoj pobjedi protiv Iraklisa.

Pogotke za Olympiakos postigli su Milivojević (20) i Ideye (61).

PAOK, kojega vodi hrvatski trener Igor Tudor, odigrao je 3:3 (1:2) na svom terenu protiv Panthrakikosa.

Olympiakos je na vrhu sa 30 bodova, osam više od drugog Panathinaikosa, dok je PAOK šesti sa 15 bodova.

U oba susreta Dinama i Olympiakosa u Ligi prvaka bolji je bio grčki prvak, u Zagrebu sa 1:0, a u Pireju sa 2:1. Nakon četiri kola Olympiakos ima devet bodova, kao i vodeći Bayern, a Dinamo tri, kao i Arsenal.

>> Barcelona svladala Villarreal, a Neymar zabio pogodak za pamćenje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije