Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA predsezona

Luka Šamanić bez učinka u četiri minute u pobjedi Spursa

Luka Šamanić
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
19.10.2019.
u 10:15

Šamanić je tijekom predsezone ukupno igrao 22 minute (5.5 po susretu) u četiri utakmice te je postigao 10 koševa (2.5 po susretu) uz pet skokova (1.25 po susretu)

Mladi hrvatski košarkaš, 19-godišnji Luka Šamanić u posljednjoj je predsezonskoj utakmici pred početak nove NBA sezone igrao četiri minute u 104-91 domaćoj pobjedi San Antonio Spursa protiv Memphis Grizzliesa i za to vrijeme uputio jedan neprecizan šut za tricu.

Šamanić je tijekom predsezone ukupno igrao 22 minute (5.5 po susretu) u četiri utakmice te je postigao 10 koševa (2.5 po susretu) uz pet skokova (1.25 po susretu).

Patty Mills je sa 16 ubačaja predvodio Spurse koji su predsezonu okončali s omjerom pobjeda i poraza 2-3, dok je Ja Morant ubacio također 16 poena za Grizzliese koji su u pripremama ostvarili omjer 3-2.

Nova NBA sezona počinje u utorak, a Spursi će svoju prvu utakmicu igrati u srijedu kada će ugostiti New York Knickse.

>> Pogledajte kakvim se poslom bavi košarkaš Hermes Analitice

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije