Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlaskom Benzeme

Luka Modrić novi kapetan Real Madrida? Jedna mu je prepreka na putu

LaLiga - Real Madrid v Espanyol
Foto: JUAN MEDINA/REUTERS
1/4
06.06.2023.
u 10:42

U momčadi Kraljevskog kluba igra od 2012. godine, a od njega dulji staž ima samo Nacho Fernandez koji je do sada dijelio ulogu kapetana s Karimom Benzemom. Obzirom da Fernandez uglavnom ulazi s klupe, ukoliko Modrić ostane u prvoj momčadi, izgledno je da će kao kapetan otvarati utakmice Kraljeva

Pred Lukom Modrićem je novi jednogodišnji s Real Madridom, a u prvoj momčadi madridskoga kluba igra od 2012. godine. Kapetan hrvatske reprezentacije s klubom je osvojio 23 trofeja, a ove sezone je nastupio je 52 puta. Odlaskom Karima Benzeme očekuje se da će u idućoj sezoni Modrić i Nacho Fernandez dijeliti kapetansku traku.

Španjolski 33-godišnji stoper u momčadi Kraljevskog kluba ima godinu dana dulji staž. U njoj igra od 2011. i od iduće bi sezone trebao biti prvi kapetan, dok je do sada dijeli traku s Francuzom.

GALERIJA Dinamovi juniori golijadom (4:1) stigli do titule prvaka Hrvatske!

LaLiga - Real Madrid v Espanyol
1/150

Međutim, Fernandez uglavnom ulazi s klupe pa je za očekivati da će Modrić, ukoliko ostane u prvoj momčadi, počinjati kao kapetan.

Modrić je ove sezone bio kapetan pet puta, a u reprezentaciji tu ulogu je preuzeo 2016. godine. Traku će nositi i u Nizozemskoj gdje će pokušati osvojiti ligu nacija.

VEZANI ČLANCI:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije