Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLETIO U MADRID

Luka Modrić konačno je potpisao novi ugovor, ostaje u Realu još jednu godinu

Luka Modrić
Real Madrid
08.06.2022.
u 13:36

Kapetan hrvatske reprezentacije produljio je ugovor za još godinu dana, do lipnja 2023. godine

Luka Modrić danas je potpisao novi ugovor s Real Madridom. Kapetan hrvatske reprezentacije produljio je ugovor za još jednu godinu, do lipnja 2023. godine. Već se mjesecima najavljuje da će Luka dobiti novi ugovor, no sada je to i službeno odrađeno.

Modrić igra za Real Madrid od kolovoza 2012. kada je došao iz Tottenhama. Veznjak s desetkom na leđima osvojio je 20 trofeja s Real Madridom, od kojih pet Liga prvaka. Klub je ove godine osvojio Ligu prvaka, španjolsko prvenstvo i Superkup.

Modrić ima 36 godina, no igra sjajno i svojim je partijama ove sezone "natjerao" klub da mu produlji ugovor iako Real izbjegava davati ugovore veteranima. Inače, Luka je više puta ponovio da se želi umiroviti u dresu kraljevskog kluba.

Modrić je zbog ovoga događaja nakratko napustio hrvatsku reprezentaciju, no odmah danas će se vratiti u Split, gdje se nalaze vatreni. Sutra putuju u Dansku, gdje ih u petak čeka utakmica Lige nacija.

>> Pogledajte i emisiju s Darijom Šimićem

Ključne riječi

Komentara 3

RA
radolizem
13:54 08.06.2022.

Potpisati ugovor s 36 godina i 9 mjeseci, ugovor za Real Madrid je vrhunsko postignuće. Luka je sve zaslužio.

DU
Deleted user
20:05 08.06.2022.

Lik ne zna ni engleski ni španjolski......ni nakon 10 god u Madridu......nemoš vjerovat.....

MO
modovisisajteMaraschino
18:59 08.06.2022.

A sad se prisjetimo svih gluposti koje su objavljivane u medijima o ugovoru LM.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije