Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nagrada Sporto

Luka Modrić dobio još jedno veliko priznanje

Luka Modrić
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/8
21.03.2017.
u 21:41

Priznanje je to za sve što Luka Modrić predstavlja u svijetu sporta

Luka Modrić, najbolji hrvatski nogometaš, primio je još jedno priznanje i to za dosege u 2016. godini. SPORTO konferencija, specijalizirana za marketing, drugu godinu zaredom proglasila ga je najvećim hrvatskim sportskim bardom. Priznanje je to za sve što Luka Modrić predstavlja u svijetu sporta. Nagradu mu je danas u Maksimiru predao Patrik Ćavar, naš proslavljeni rukometaš kao predstavnik Sportkluba, jednog od sponzora konferencije SPORTO. 

SPORTO je konferencija koja pokriva prostor bivše države, a proglasili su i najbolje sportaše Slovenije (Peter Prevc) i Srbije (Novak Đoković). Inače, četiri godine zaredom Medveščak je istraživanjem javnog mnijenja ocijenjen najboljim sportskim brendom u Hrvatskoj i jednim od TOP 3 sportska brenda u regiji u sklopu konferencije SPORTO.

>>Pojavila se nova snimka, bijesni Ronaldo požalio se Luki Modriću!

>>Panika u Madridu: Luka Modrić više ne igra kao prije

Komentara 2

IV
Ivano0000
07:28 22.03.2017.

Najbolje da u petak on igra sam protiv Ukrajine

MU
muh
22:09 21.03.2017.

ha ha ha ha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije