Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠPANJOLSKI MEDIJI

Panika u Madridu: Luka Modrić više ne igra kao prije

Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
21.03.2017.
u 14:31

AS piše i da je Modrićeva statistika točnih dodavanja u posljednje tri godine u padu (91.71%, 90.91%, 88.33%), a da se broj izgubljenih lopti s prosječnih 9,7 popeo na 11,5.

Luka Modrić u posljednje vrijeme nije pravi Modrić, piše španjolski sportski dnevnik AS u dva teksta u kojima se analizira forma kapetana hrvatske reprezentacije. Španjolci napominju da trenera Reala Zinedinea Zidanea najviše brine Modrićevo fizičko stanje. Francuz bi želio da naš veznjak ne igra u utakmici Hrvatske protiv Ukrajine u petak i odmori se, no to se neće dogoditi.

Španjolski dnevnik iz Madrida navodi da je Modrić odigrao blijedu partiju ovoga vikenda na San Mamesu kod Athletic Bilbaa. Tada je Zidane izvadio hrvatskog veznjaka iz igre nakon samo sat vremena uz objašnjenje da je htio uvesti ravnotežu u obrani. No, Real je nakon njegovog izlaska primio gol pa se Zidane vjerojatno odlučio na ovaj potez jer ga je želio odmoriti.

AS piše i da je Modrićeva statistika točnih dodavanja u posljednje tri godine u padu (91.71%, 90.91%, 88.33%), a da se broj izgubljenih lopti s prosječnih 9,7 popeo na 11,5. Modrić ne briljira zato što Real ne igra dobro ili Real ne igra dobro zašto što Modrić ne briljira, pitaju se Španjolci.

U Realu najviše strahuju od zdravstvenog stanja Modrića koji je ove godine već izbivao s terena zbog ozljede bedrenog mišića. A pred Realom je paklen raspored u travnju. Kraljevski klub prvo igra protiv Alavesa i Leganésa, a onda gradski derbi s Atleticom (8. travnja). Zatim slijedi susret s Bayernom u Ligi prvaka (12. travnja), utakmica protiv Sportinga te uzvrat s Bayernom (18. travnja). Nakon toga kraljeve čeka najveći derbi, El Clasico protiv Barcelone (23. travnja). Tada bi se Realu mogla lomiti sezona pa moraju imati spremnog Luku Modrića koji je proteklih godina bio motor momčadi.

>> Navijači izabrali: Ovo je najbolji Modrićev potez otkako je u Realu!

Komentara 16

IV
Ivana2016
16:06 21.03.2017.

ovdje komentare cenzuriraju ko u kini

Avatar Idler 3
Idler 3
17:20 21.03.2017.

Luka je prešel tridesetu, a iza sebe ima 5-6 teških sezona i 3-4 teške ozljede. Tijelo ima neke svoje granice i to je jedini razlog ove priče. Ni on niš slabiji nit je zaboravil igrat sam mu treba češći odmor, a to v Realu nemre dobit. Slično se događa i C. Ronaldu zato bi klub već sad trebal razmišljat o budućnosti !!! Luka majstore, drži se i velki pozdrav iz ZG !!!

DP
DPDP
14:56 21.03.2017.

luka je kralj. istina u zadnje vrijeme se lovi po terenu i griješi i to isto kao i Kroos. uzrok tome je forsiranje Casemira u trokutu sa Kroosom i Lukom. dok su igrali Luka i Kroos iza Isca sve biloilo tip-top , u ovm trokutu nekako sam dojma da se gube sva trojca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije