Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vaterpolo obitelj

Luka Bukić: O svom prezimenu ne mislim

'plivaci01_nnn_spo_190211'
''
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
19.02.2011.
u 23:48

Sin Perice Bukića kod Emila Nikolića priliku je dobio s nepunih 17 godina.

Kakva će ovo nedjelja biti u obitelji Bukić! Mama Jelena ispeći će tati Perici tortu za 45. rođendan, no umirovljeni vaterpolist ipak neće biti glavna zvijezda za stolom. Tu titulu prepustit će sinu Luki koji je sinoć upisao debi za seniorsku momčad Mladosti i sve začinio pogotkom!

- Savjetovao sam mu da odigra kako zna i da ne bude nervozan. Drago mi je da se snašao, puno mu to znači. Nadam se da će i dalje sve ići normalnim tijekom - pričao je Perica koji je u društvu supruge došao gledati sinov veliki trenutak.

Luka je priliku kod Emila Nikolića dobio s nepunih 17 godina - rođendan slavi tek u travnju. Iskustvo je, kaže, sjajno, a sa slavnim prezimenom nema problema.

- To me ne opterećuje - tvrdi Luka.

A obiteljsko slavlje moglo bi biti i trostruko. Sa svojim je idolima u pravoj utakmici na Savi prvi put zaplivao i Peričin nećak Lovre Miloš te se također upisao u strijelce. Žapci su protiv Šibenčana na kraju slavili 20:9, a Lončar je zabio četiri gola.

Jadranska liga, 12. kolo: Mladost-Šibenik 20:9, Jug-Medveščak 13:8, Budva-Mornar 13:8, Primorac-Jadran 12:6, Cattaro-Primorje 4:11, Jadran-POŠK 11:8.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije