Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlično raspoložen

Lovren stigao u Beograd pa otkrio kako se osjećao

Dejan Lovren Liverpool
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
05.11.2018.
u 21:31

Menadžer Liverpoola ipak u Beograd nije poveo Xherdana Shaqirija

Nogometaši Liverpoola doputovali su u Beograd na utakmicu 4. kola Lige prvaka. Redsi će u utorak u 18:55 odmjeriti snage s Crvenom zvezdom, koju su u prethodnom kolu na Anfieldu "nagazili" s 4:0.

U glavni grad Srbije ipak nije doputovao švicarski reprezentativac Xherdan Shaqiri, čovjek kojem Srbi ne mogu oprostiti što ih je još tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji podsjećao na svoje kosovsko podrijetlo.

Shaqirija je menažer Jürgen Klopp izostavio iz momčadi kako ne bi bilo, citiramo, nepotrebnih distrakcija, ali je zato sa sobom poveo odlično raspoloženog Dejana Lovrena.

Hrvatski se reprezentativac našalio već po dolasku u zračnu luku Nikola Tesla, i to nakon što je primijetio uz koliko je osiguranje Liverpool dočekan.

- Sada se osjećam sigurno, osjećam se kao Vladimir Putin - kazao je Lovren u kameru svog mobitela, čime je nasmijao svog odličnog prijatelja i suigrača Salaha uz kojeg je koračao lukom.

VIDEO Transferi hrvatskih nogometaša

Komentara 29

DU
Deleted user
21:38 05.11.2018.

"Svaki dvor ima svoju..."

SL
Slavonac
23:13 05.11.2018.

Joj sto mi idu na kurac ovi koji osudjuju Lovrena zbog turbo folka.kakve veze muzika ima sa nogometom ili domoljubljem.danas nema nigdje lokal ili disko gdje omladina neslusa narodnjake.ja sam odraso sa tom muzikom.i slusat cu ju dok sam ziv. Al za Hrvatsku bi poginio ako treba i svakoga koji je protiv Hrvatske mrzim. A volim narodnjake.

VD
van der vaart
10:06 06.11.2018.

Lovren stigo u Beograd, a Beograd pun Bosandzerosa i Crnogorstine, tak da nije mu nesto nepoznato :)))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije