Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svaka sekunda je važna

Realov neobičan potez! Evo što su navijačima osigurali na Bernabeuu

Santiago Bernabeu
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
05.11.2018.
u 18:26

U madridskom Realu otišli su korak dalje te svojim navijačima osigurali da uživaju u svakom trenutku koje provedu na Santiago Bernabeuu

Svaki klub pokušava na razne načine udovoljiti svojim navijačima, jer bez njih bi izgubili svrhu. U madridskom Realu otišli su korak dalje te svojim navijačima osigurali da uživaju u svakom trenutku koje provedu na Santiago Bernabeuu, javlja španjolski AS.

Naime, kraljevski klub je u zahod ugradio monitore. Iznad svakog pisoara nalazi se video zaslon kako navijači ne bi propustili niti jednu sekundu akcije svog najdražeg kluba.

Ova vijest nije mogla proći nezapaženo na Otoku, pa su engleski navijači na društvenim mrežama istaknuli kao sjajnu ideju. Komentari su uglavnom bili pozitivni.

Britanci su odmah izvukli priču s pisoarima te se prisjetili kako je legendarni kapetan Chelseaja John Terry bio neobično praznovjeran te je svaki put uoči utakmice otišao u toalet i koristio je isti pisoar.

Takvu neobičnu rutinu počeo je Lampard, onda je to isto činio Fabregas, a danas taj običaj ima Azpilicueta.

>> Pogledajte video: Navijači stoje u redu kako bi kupili ulaznice za utakmicu Dinamo - Spartak

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije