Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZGUBIO 20 KG?

Loše vijesti: Schumi će se teško potpuno oporaviti

Michael Schumacher
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
11.03.2014.
u 12:06

- Sve su manje šanse da će se Schumacher potpuno oporaviti. Njegov poznati osmjeh vjerojatno više nećemo gledati. Što je netko duže u komi, manje se šanse da će mu se mozak sasvim oporaviti - rekao je Mark Mäde

Nažalost, stižu loše vijesti o zdravstvenom stanju Michaela Schumachera. Stručnjaci smatraju da je automobilistički as predugo u komi da to ne bi ostavio posljedice na njegov mozak.

Mark Mäder (68), glavni liječnik klinike za rehabilitaciju u Baselu, smatra da Schumacheru otkucava sat.

 - Sve su manje šanse da će se Schumacher potpuno oporaviti. Njegov poznati osmjeh vjerojatno više nećemo gledati. Što je netko duže u komi, manje se šanse da će mu se mozak sasvim oporaviti. Schumacher će vjerojatno imati posljedice - rekao je Mark Mäder u razgovoru za Blick koji ga je predstavio kao najvećeg švicarskog autoriteta za ozljede mozga.

Špekulira se i da je Schumacher, koji je u trenutku nesreće imao 75 kilograma, u bolnici izgubio 20 kg.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije