Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOK - IST 2:1

Lokosi svladali Istru, žestoka svađa Pamića i Ivkovića!

Lokomotiva Istra (1)
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/12
19.10.2013.
u 19:21

Dvoboj je obilježilo isključenje trenera Istre Igora Pamića u 72. minuti, vrijeđao je suce smatravši da Burilo nije trebao dosuditi 11-erac za Lokomotivu dvije minute ranije.

Opet je Lokomotiva nakon lošeg prvog dijela dobro zaigrala u nastavku i preokrenula rezultat, pobijedivši Istru 2:1 (0:1). Dvoboj je obilježilo isključenje trenera Istre Igora Pamića u 72. minuti, vrijeđao je suce smatravši da Burilo nije trebao dosuditi 11-erac za Lokomotivu dvije minute ranije. Na izlasku s travnjaka, Pamić se žestoko posvadio i s trenerom Lokomotive Tomislavom Ivkovićem, jedan su se drugom unosili u lice.

Već u 6. minuti Istra je povela – Radonjić je pogurnuo krasnom loptom mu 16-erac Križmana, koji je potom prošao i vratara Šarliju, no čuvar mreže lokosa ga je srušio i bio je to 11-erac. Siguran je realizator s bijele točke bio Radonjić. Ovaj je pogodak šokirao lokose, trebalo im je desetak minuta da dođu k sebi i počnu plesti mrežu oko suparnika. A Puljani su se mudro postavili na travnjaku, zgusnuvši sredinu i prilaze 16-ercu.

U nastavku je trener domaćina Tomislav Ivković "obnovio bokove" uvevši Peku i Pjacu i Lokomotiva je jurnula po izjednačenje. To se zbilo već u 51. minuti: Bručić je ubacio s lijeve strane, Puljić je dodao loptu Budimiru, koji ju je s pet metara pospremio u mrežu! Pogodak je dao krila lokosima, a u 72. minuti Graf je u 16-ercu startao na Budimira i sudac Burilo pokazao je na 11-erac za Lokomotivu. Trebotić je zabio za 2:1.Pamić je prosvjedima unio nervozu u svoju momčad pa je dvije minute kasnije isključen i Križman i Lokomotiva je do kraja znala, s igračem više, zadržati prednost.

>> Benko i Kramarić srušili Zadrane

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije