Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Deveta pobjeda

Lokomotiva pobijedila sa 1:0, dva Domagoja presudila Cibaliji

Lokomotiva - Cibalia (1)
Slavko Midžor/Pixsell
07.12.2012.
u 18:21

– Prezadovoljan sam igrom i pobjedom, ali uime svih nas u klubu moram reći da je sramota to što neki mediji pišu o Lokomotivi!

Prekrasnim pogotkom u 82. minuti dvoboja protiv Cibalije, Domagoj Antolić donio je Lokomotivi devetu ovojesensku prvenstvenu pobjedu (1:0) i tako uljepšao dolazeće božićne blagdane. Drugi Domagoj, Pavičić, bio je srušen na 18 metara od vrata gostiju, a Antolić je sjajno izveo slobodni udarac i preko "živog zida" pogodio desni kut inače dobrog vratara Matkovića. Minutu prije kraja i Vinkovčani su zabili gol, no sudac (opet Domagoj!) Ljubičić poništio ga je zbog igranja rukom strijelca Puljića...

Ovo je najuspješnija jesen Lokomotive otkad igra u Prvoj HNL, devet pobjeda zajamčilo je "lokosima" mjesto u samom vrhu ljestvice, a uz to su se plasirali i u polufinale Kupa. No, trener Tomislav Ivković bio je ljutit na neke medje...

- Prezadovoljan sam igrom i pobjedom, ali u ime svih nas u klubu moram reći da je sramota to što neki mediji pišu o Lokomotivi! Kako ih nije sram napisati da je Lokomotiva najveće zlo hrvatskog nogometa? Znam da je to napad na Zdravka Mamića i Dinamo, ali Mamić nema nikakve veze s "lokosima". Lokomotiva je pozitivna priča, od 26 igrača čak su 22 bili i jesu hrvatski reprezentativci, pa ostali bi se klubovi trebali ugledati u nas – govorio je Ivković i nastavio:

- Gdje je problem? Igrao sam u Portu kad je taj klub davao 20-ak igrača ostalim prvoligaškim klubovima i nitko nije to nazivao problemom, nego je hvaljena Portova omladinska škola! A kod nas je obrnuto! Pa zašto Hajduk ne šalje svoje igrače u druge klubove na kaljenje? Vjerojatno zato jer nemaju tu kvalitetu kao što je ima Dinamo! I taj Dinamo nekome jako smeta i stalno ga se napada. Vrijeme je da se počne govoriti i pisati pozitivno o našem nogometu. Sad imamo ligu u kojoj se pet klubova bori za Europu, a šest za ostanak, samo je Dinamo vjerojatno osigurao naslov. Nešto se pokreće, događaju se pozitivne stvari – izbacio je Ivković gorčinu iz sebe.

Stadion u Maksimiru

LOKOMOTIVA – CIBALIA 1:0 (0:0)

LOKOMOTIVA: Picak 7 – Boras 6, Barbarić 6,5, Mesarić 6, Bručić 6 – Maleš 6,5 – Pjaca 6 (od 68. Šitum 6), Trebotić 5,5 (od 60. Martinac 6), Antolić 7,5, Zakarić 5,5 (od 60. Pavičić 6,5) – Kramarić 6.

TRENER : Tomislav Ivković.

CIBALIA: Matković 7 – Muženjak 6, Župarić 6,5, Mitrović 6, Rugašević 6 – Filipović 6, Vitaić 6, Matoš 6,5, Mišić 6 (od 81. Čulić -); Pavličić 6 (od 65. Puljić 5,5) – Bartolović 5,5 (od 74. Koledić -).

TRENER: Miroslav Bojko.

IGRAČ UTAKMICE: Domagoj ANTOLIĆ.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar double_D
double_D
18:55 07.12.2012.

e moj ivkoviću, neznam jel se ti samo praviš lud ili si zaista slikar naivac. samo jedna opaska, tj. pitanje... koje sve klubove u 1. hnl (otkad je upala) je lokomotiva uspjela pobijediti? odgovor: lokomotiva je uspjela pobijediti sve klubovee u 1.hnl, ali jedino dinamu nikada nije uzela niti jedan jedini bod.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije