Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠILO 2:2

Lokomotiva dva puta vodila, ali je Osijek izvukao bod

Lokomotiva - Osijek
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/10
10.04.2015.
u 19:59

Lokomotiva je treća momčad lige sa 42 boda, dok je Osijek ostao na začelju ljestvice. Osjećani imaju 24 boda, dok ih je deveta Istra skupila 25.

Lokomotiva i Osijek su u prvoj su utakmici 28. kola domaćeg nogometnog prvenstva podijelili bodove. Susret u Kranjčevićevoj ulici u Zagrebu završio je 2:2.

Lokosi su dva puta vodili, ali su se gosti vraćali i na kraju stigli do boda. Ante Rukavina u 28. minuti zabio je za 1:0, a Aneff je početkom drugog poluvremena izjednačio.

Franko Andrijašević je u 49. minuti zabio za novo vodstvo Lokomotive da bi Vojnović u 73. minuti postavio konačnih 2:2.

Lokomotiva je treća momčad lige sa 42 boda, dok je Osijek ostao na začelju ljestvice. Osječani imaju 24 boda, dok ih je deveta Istra skupila 25.

>> Hajduk i HNS se dogovorili: Hrvatska protiv Italije definitivno na Poljudu

Komentara 1

Avatar Bekrija
Bekrija
08:51 11.04.2015.

Šta će Kohorta bez Slobodana, tko će buseve plaćat?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije