Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAPITALAC U REDSIMA

Liverpool kupio jednog od najtraženijih svjetskih igrača, navijači Uniteda ogorčeni zbog transfera

FIFA World Cup Qatar 2022 - Group A - Netherlands v Qatar
ALBERT GEA/REUTERS
27.12.2022.
u 08:16

Europski doprvak je u svoje redove doveo Codya Gakpa, 23-godišnjeg nogometaša iz nizozemskog PSV-a

Nizozemski ofenzivac Cody Gakpo odigrao je sjajan turnir u Kataru te postao vruća roba na tržištu. Na kraju je član oranja završio u Liverpoolu, velikom rivalu Manchester Uniteda koji je također bio u utrci za talentiranim igračem PSV-a, no Jurgen Klopp je bio sretnije ruke te dobio veliki dragulj na brušenje. Fabrizio Romano je u zadnjim satima ponedjeljka objavio na Twitteru kako je Gakpo potpisao za Liverpool što se nešto kasnije pokazalo točnim. 

Liverpool je će morati uplatiti  PSV-u 37 milijuna eura, a uz bonuse odšteta bi mogla narasti za 13 milijuna eura. Gakpo prema Transfermarktu vrijedi 45 milijuna eura, a ugovor s PSV-om je imao do 2026. godine. Ove sezone je u 29 klupskih utakmica postigao 15 golova i asistirao za njih 18. 

Često je isticao kako bi volio doći na Old Trafford i to još prošlog ljeta, transfer se nije realizirao i na kraju je potpisao za omraženog rivala. Navijači su poludjeli nakon što su vidjeli engleske tiskovine kako pišu o Gakpu u Liverpoolu...

- Isključim se s Twittera na 20 minuta i Gakpo je u Liverpoolu

- Prošlog siječnja Liverpool je doveo Diaza, a Rangnick je molio za napadače. Ovog siječnja Liverpool je potpisao Gakpa, a Ten Hag je molio za napadača i Gakpo je bio njegov prvi izbor. Postoji razlog zašto United nije osvojio trofej šest godina, a Liverpool jest. Počinje s G. - kaže jedan navijači koji misli na vlasnike, obitelj Glazers.

Standings provided by Sofascore

 

Komentara 2

PR
prajdali100
09:35 27.12.2022.

Nema sreće u ManU dok ne potjeraju američke gazde.

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
08:37 27.12.2022.

U dvije godine dovedeš Sancha, Varana , Fernandesa, Ronalda, Martineza, Anthonya i onda plačeš da ti treba još pojačanja !? Manuu ne bi pomoglo ni da dovedu Mbappea i Neymara. LP im je plafon.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije