Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LUKA SUČIĆ

Liverpool i Klopp žele na ljeto dovesti budućeg vođu Hrvatske. Okrivena je potencijalna odšteta

Zlatko Dali? objavio  je širi popis kandidata za Svjetsko prvenstvu u Kataru
Igor Soban/PIXSELL
19.02.2023.
u 23:36

Mladi veznjak Salzburga navodno je očarao engleskog velikana i njemačkog menadžera

Hrvatski reprezentativni veznjak Luka Sučić je među Liverpoolovim metama za ljetni prijelazni rok, ekskluzivno saznaje portal FootballTransfers. 20-godišnji veznjak austrijskog Salzburga se nalazi se na užem popisu Jurgena Kloppa koje bi želio dovesti poslije završetka aktualne sezone. 

FootballTransfers također doznaje da Hrvat nema visoku odštetnu klauzulu, iako nije poznata konkretnu cifru, s jedne strane dolaze informacije da se radi o cifri između 15 i 20 milijuna eura. Na hrvatskog veznjaka 'bacio je oko' i bogati Newcastle prošlog ljeta, ali od tog posla ipak nije bilo ništa.

 

 

Sučić je u tri sezone odigrao 57 utakmica u austrijskoj Bundesligi i postigao ukupno devet golova. Naravno, Liverpool ima Judea Bellinghama kao svoju glavnu metu i ukoliko budu imali financijskih sredstava, dovest će na Anfieldu unatoč velikom interesu od strane madridskog Reala.

Sučić je na radaru Redsa kao i Khephren Thuram iz Nice te Kouadio Kone iz Borussije Monchengladbach, a klub namjerava dovesti mladog igrača koji se može razviti u svjetskog igrača u veznoj liniji. 

 

Komentara 4

PL
plajo
10:29 20.02.2023.

Još da se i Dalić malo opasulji pa Sučića počme stavljati u ekipu di bi nam bio kraj?

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
07:03 20.02.2023.

Liverpool prati Sučića već odavno. Kao i veliki broj drugih mladih igrača. A sa Red Bullom imaju odavno dobru suradnju.

LA
lajh1985
04:49 20.02.2023.

postite dijete na miru...tak ste pisali o kovacicu da ce zamjenit modrica pa gdje je?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije