Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska liga

Liverpool i City rezultatskim preokretima stigli do pobjeda

Liverpool
Foto: Reuters/PA/PIXSELL
1/6
02.11.2019.
u 18:56

Liverpool je gostovao kod Aston Ville u Birminghamu i gubio od 21. minute golom Egipćanina Trezegueta. I kada se očekivao prvi ligaški poraz Redsa, Liverpool je napravio čudesan preokret u završnici

Nogometaši Liverpoola trijumfirali su s dva gola u samoj završnici, a njihovi pratitelji iz Manchester Cityja su došli do pobjede golom četiri minute prije svršetka u 11. kolu Engleske lige. 

Liverpool je gostovao kod Aston Ville u Birminghamu i gubio od 21. minute golom Egipćanina Trezegueta. I kada se očekivao prvi ligaški poraz Redsa, Liverpool je napravio čudesan preokret u završnici.

Liverpool
1/5

Prvo je u 87. minuti Andrew Robertson izjednačio, a u četvrtom minuti sudačke nadoknade Sadio Mane je nakon kornera udarcem glavom u padu donio veliku pobjedu. Dejan Lovren je igrao cijelu utakmicu za Liverpool. 

City je do 70. minute gubio na svom Etihadu od Southamptona s 0-1, a onda je, netom što je ušao u igru, Aguero zabio za 1-1, da bi u 86. minuti Kyle Walker pogodio za preokret i pobjedu "građana", koji drže kakav-takav priključak s Liverpoolom. Southampton je u prošlom kolu izgubio od Leicestera s čak 0-9, a protiv Cityja je bio nadomak senzacije.  

Nogometaši Manchester Uniteda poraženi su u 11. kolu Engleske lige kod Bournemoutha s 0-1 i prekinuli niz dobrih rezultata.Momčad Ole Gunnara Solskjaera bila je bolja u većem dijelu susreta, ali je Bournemouth u 45. minuti stigao do jedinoga gola kojeg je postigao Joshua King.Bournemouth je pobjedom skočio na šesto mjesto, a Manchester U. je ostao osmi.

United je do ove utakmice imao niz od četiri utakmice bez poraza - Liverpool (1-1), Norwich (3-1), Partizan (1-0) i Chelsea (2-1), a ovo im je već četvrti ligaški poraz. 

Arsenal je na svom Emiratesu odigrao 1-1 s Wolvesima, a Newcastle je slavio kod West Hama s 3-2. Domaće pobjede su još ubilježili Brighton i Sheffield. 

Liverpool vodi s 31 bodom, a City ima 25.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije