Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska liga

Liverpool nadjačao Huddersfield, Lovren igrao cijelu utakmicu

Huddersfield - Liverpool
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
30.01.2018.
u 23:20

Četvrti Liverpool ovom se pobjedom izjednačio s Chelseajem, oba sastava imaju po 50 bodova

Hrvatski reprezentativni stoper Dejan Lovren odigrao je čitav susret za Liverpool koji je u susretu 25. kola engleskog prvenstva kao gost svladao Huddersfield s 3-0 (2-0). Strijelci za Liverpool bili su Can (26), Firmino (45+1) i Salah (78-11m).

Četvrti Liverpool ovom se pobjedom izjednačio s Chelseajem, oba sastava imaju po 50 bodova, no Chelsea će svoj dvoboj 25. kola igrati u srijedu kada na Stamford Bridge stiže Bournemouth. Huddersfield je 14. s 24 boda.

Huddersfield - Liverpool
1/8

Veliko iznenađenje priredio je Swansea City koji je na svom terenu svladao Arsenal s 3-1 (1-1). Gosti iz Londona poveli su preko Monreala (33), no odmah u sljedećoj akciji svojim prvim pogotkom poravnao je Clucas (34). Ključni trenutak dogodio se u 61. minuti kada je veliku pogrešku napravio vratar Arsenala Petr Čech, a u pogodak ju je pretvorio Jordan Ayew (61) i doveo Swansea u vodstvo. Konačnih 3-1 postavio je Clucas (86) svojim drugim golom u završnici dvoboja.

S ova tri boda Swansea je skočio na 17. mjesto s 23 boda koliko imaju i 15. Newcastle United, 16. Brighton and Hove Albion i 18. Stoke City, dok je Arsenal ostao šesti s 42 boda.

U susretu momčadi koje se bore za ostanak West Ham i Crystal Palace su igrali 1-1 (1-1). Poveli su gosti preko Bentekea (24), a izjednačio je Noble (43-11m). West Ham je deveti s 27, a Crystal Palace 12. s 26 bodova.

Na vrhu je Manchester City sa 65 bodova, 12 manje ima drugi Manchester United.

U srijedu igraju Chelsea - Bournemouth, Everton - Leicester City, Newcastle United - Burnley, Southampton - Brighton and Hove Albion, Manchester City - West Bromwich Albion, Stoke City - Watford i Tottenham Hotspur - Manchester United.

Komentara 1

DU
Deleted user
10:53 31.01.2018.

West Ham otjerao Bilica, ali se nista nije pomijenilo. Znaci, nije do trenera , vec doigraca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije