Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
210 kilometara na sat

Lisicki nova rekorderka u brzini servisa

Sabine Lisicki
AFP
11.11.2009.
u 14:23

Iako se nije proslavila rezultatom na WTA turniru u Baliju, Njemica Sabine Lisicki ima se čime ponositi na kraju sezone.

Trenutačno 23. tenisačica svijeta vlasnica je novog rekorda u brzini servisa na WTA Touru. Upravo u Baliju je 20-godišnja Berlinčanka srušila rekord koji je bio u vlasništvu Amerikanke Venus Williams.

Nekad najbolja svjetska tenisačica prošle je godine početni udarac izvela brzinom od 209 kilometara na sat. Novi rekord je 210 kilometara na sat.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije