Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA ŠTETA

Lionel Messi ipak neće igrati protiv Reala, ozljeda nije zaliječena

Barcelona's Lionel Messi grimaces as he lies on the pitch after injuring his left knee during their Spanish first division soccer match against Las Palmas at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, September 26, 2015. REUTERS/Sergio Perez
11.11.2015.
u 12:54

'Trener se ne smije osloniti na tek oporavljenog igrača.'

Lionel Messi je izvan pogona od 26. rujna i utakmice s Las Palmasom kada je ozlijedio ligamente lijevog koljena. Navijači Barcelone od tada žive u nadi da će njihova zvijezda biti potpuno spremna do 21. studenog kada se igra veliki španjolski derbi.

Messi je u utorak odradio prvi trening s loptom, samo 11 dana uoči Clasica, a liječnik argentinske reprezentacije Homero de Agostino tvrdi da nije preostalo dovoljno vremena za potpuni oporavak i da postoji velika opasnost da Messi pogorša ozljedu ako zaigra u protiv Reala.

– Rizik od pogoršanja ozljede je velik ako zaigra u El Clasicu. Mislim da ne može biti spreman za igru do tada. Trener se ne smije osloniti na tek oporavljenog igrača – rekao je De Agostino.

Od utakmice s Las Palmasom je prošlo 46 dana, Messi je propustio devet susreta Barcelone, a bez njega će argentinska reprezentacija morati odraditi kvalifikacijske dvoboje za SP s Brazilom i Kolumbijom.

>> Više o temi Lionel Messi čitajte na Goal.com

>> Lionel Messi zbog slave ne može gledati utakmice u miru

Komentara 2

MA
mahin1986
21:45 11.11.2015.

I neće im bas puno nedostajati...

TO
tola
08:16 12.11.2015.

majstore samo se oporavi i zalijeci ozljedu ......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije