Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

Okrunjeni trofejima jugaši idu na dvoboj s Barcelonetom

Jug CO - Olympiacos
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
1/8
31.03.2018.
u 07:07

Dobro se poznajemo, možda i zato što igramo sličan vaterpolo. Ovo je na neki način borba za drugo mjesto – kaže srbijanski reprezentativac Viktor Rašović

Pokupili su najvažnije trofeje u izboru najboljih sportaša Dubrovačkog saveza športova za 2017., a potom otputovali u Barcelonu na subotnju utakmicu Lige prvaka s Barcelonetom (početak u 11.45 uz izravan prijenos na Arenasportu).

Vaterpolisti Juga najbolja su momčad Grada Dubrovnika, Luka Lončar najbolji je sportaš, a Vjekoslav Kobešćak najbolji trener.

Jug CO - Olympiacos
1/6

No, od lovorika se ne živi, danas će se u Barceloni boriti da domaćinu otkinu barem bod kao što je i on njima u Gružu (9:9).

– Dobro se poznajemo, možda i zato što igramo sličan vaterpolo. Ovo je na neki način borba za drugo mjesto – kaže srbijanski reprezentativac Viktor Rašović koji je igrao u Barceloneti.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije