Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAPETAN Cibalijin Boris Leutar o odlasku trenera

Leutar: Mi igrači smo veći krivci od Lušića

11.11.2008.
u 16:06

- Rezultati su nam jesenas doista loši, poraženi smo u šest utakmica zaredom, zadnjega gola koji smo postigli više se i ne sjećamo, a igrama nikoga nismo mogli zadovoljiti, tako da je smjenjivanje trenera Lušića očekivano. Trener uvijek snosi dio krivnje, ali mislim da smo najveći krivci mi, igrači, jer ni trener i pomoćni trener nisu se mogli skinuti i izaći na teren umjesto nas, rekao je Boris Leutar, kapetan Cibalije i jedan od najiskusnijih igrača vinkovačke momčadi.

Dodao je Leutar da su igrači profesionalci i da su mirno primili vijest o promjeni trenera, ali i da su sami svjesni da im rezultati, kao i statistika, ne idu naruku.

- Svjesni smo svega, ali jednostavno ne znamo što je tome razlog. Radimo i trudimo se maksimalno, ali nam očigledno golovi ne idu od ruke, a nemamo ni sreće. Međutim, kada se gleda unazad, kiksali smo samo u domaćim utakmicama protiv Zagreba i posebno protiv susjeda Osijeka, od kojega smo dobili vrlo jaku i vruću pljusku - kaže Leutar.

Smatra da je jedini način izlaska iz krize da se momčad razigra i napokon počne osvajati bodove. Naruku joj ne ide ni to što odmah nakon kup-utakmice u Kostreni, već u nedjelju u Vinkovcima gostuje Dinamo, pa je teško očekivati bilo kakav pozitivan rezultat.

- To je prilika i za mlade igrače koji u takvim utakmicama stječu iskustvo i imaju priliku dokazati se - istaknuo je Leutar.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije