Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gotovo očekivani rasplet

Len poništio sezonu europskih kupova, Rudić odlazi iz Pro Recca

Jug CO
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
1/6
06.05.2020.
u 10:36

Osobno sam malo razočaran jer smo odigrali dobru sezonu, bili smo na pobjedu od plasmana na Final Eight, a mislim da bismo i na završnom turniru imali izglede za visoki plasman, kaže trener Mladosti Zoran Bajić

Za mnoge očekivano, Europska plivačka udruga (Len) odlučila je poništiti cijelu sezonu u europskim klupskim natjecanjima.

Kao da se nije ni igralo, poništavaju se natjecanja u Ligi prvaka i Eurokupu kod vaterpolista te u Euroligi i Kupu Lena kod vaterpolistica.

Jug CO
1/3

Što će biti u novoj sezoni (koja bi trebala početi u listopadu) još se ne zna, ali vjerojatnima se čine značajne promjene.

- Osobno sam malo razočaran jer smo odigrali dobru sezonu, pobijedili smo Marseillea, lanjskog osvajača Eurokupa, u obje utakmice, pa neugodni Hannover u gostima kad smo bili bez trojice igrača iz prve postave.

Bili smo na pobjedu od plasmana na Final Eight, a mislim da bismo i na završnom turniru imali izglede za visoki plasman.

No, razumijem odluku Lena, nije da je iznenađujuća - komentirao je novonastalu situaciju trener Mladosti Zoran Bajić.

Bila je to vjerojatno i kap koja je prelila čašu strpljenja kod legendarnog Ratka Rudića (71), bivšeg uspješnog izbornika hrvatske reprezentacije.

Nakon gotovo dvomjesečne izolacije u svom stanu u Italiji, zahvalio se Pro Reccu na ulozi trenera, pa će se ovih dana vratiti doma u Zagreb. A gotovo smo uvjereni da čezne i za kućom svojih roditelja u Gorskom Kotaru.

Ključne riječi

Komentara 1

TR
Travno221
13:47 06.05.2020.

Žao mi je Rudića, nije otišao do kraja s Pro Reccom, ali zdravlje je najvažnije. Neka sada uživa plodove svoga rada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije