Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZGUBIO SE

Legendi se rugaju i njegovi navijači, potpuno je skrenuo s pameti. Evo što je sad napravio

REUTERS/Vincent West
18.02.2024.
u 08:41

Njegova izjava nakon teško izborene pobjede u Vigu razbjesnila je čak i navijače Barcelone

Barcelona je duboko u sudačkoj nadoknadi ove subote uspjela doći do pobjede u Vigu. Celta je imala 1:1 do 97. minute dvoboja, a onda je Robert Lewandowski iz jedanaesterca donio pobjedu Kataloncima. Doduše, prvi jedanaesterac mu je domaći vratar Guaita uspio obraniti, ali se kazneni udarac morao ponoviti zbog nepropisnog kretanja vratara.

Imala je momčad trenera Xavija Hernandeza velike sreće na utakmici, ali pitanje je ima li je i sam Xavi. Jedna od najvećih legendi Barcelone, igrač koji je bio dio sjajnog trokuta u sredini terena iz '10-tih' godina s Busquetsom i Iniestom na velikom je udaru navijača.

Oni na društvenim mrežama pišu o Xaviju kao "izgubljenom čovjeku", a smatraju i da je Celta trebala pobijediti u subotu. Xavi je na press-konferenciji nakon utakmice rekao da bi Barcelona trebala biti prva na ljestvici, ako je suditi po prilikama koje stvaraju na utakmici. To je razbjesnilo navijače, jer Barcelona je sada treća, s utakmicom više od vodećeg Reala i druge Girone. Usto, Barca ima utakmicu više i od Reala, za kojim zaostaje sedam bodova, i od Girone koja joj bježi za dva boda.

Podsjetimo, Xavi Hernandez već je obznanio i ljudima u klubu, ali i navijačima Barcelone da će otići s mjesta glavnog trenera na kraju sezone. Mnogi smatraju da je upravo taj potez bio krivo promišljen, jer do kraja sezone ima još tri mjeseca nogometa. Katalonce sada čeka dvoboj s Napolijem u osmini finala Lige prvaka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije