Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVO ROČIŠTE USKORO

Legendarni Brazilac se oglasio o osudi za grupno silovanje: Evo što kaže...

hrvatska brazil
Sanjin Strukic/PIXSELL
16.10.2020.
u 20:23

Ti dečki su u problemu. Ja je nisam ni dotaknuo. Vidio sam njega i ostale kako su je j**ali. To je njihov problem. Njih petorice, rekao je Robinho panično

Navodno silovanje bilo je 2013., tužba je pokrenuta godinama kasnije, 2017. osuđen je na devet godina zatvora, no nije izručen, a novo ročište zakazano je za prosinac. 

Tako u kratko izgleda drama u kojoj se našao bivši brazilski nogometaš i nekadašnji napadač AC Milana - Robinho. 

Naime, jedna je djevojka optužila njega i još pet Brazilaca da su ju napili u jednom noćnom klubu, a potom i silovali. Ona je tada imala 22 godine. 

Nije poznato gdje se točno nalaze Robinhovi prijatelji pa je suđenje odgođeno. Robinho sam također se nije pojavio niti na jednom suđenju osobno, već se preko svog odvjetnika izjasnio nevinim.

Ipak, nekadašnji igrač Real Madrida priznao je da je imao odnose s njom, ali da je sve bio samo oralni seks, a kasnije je policija otkrila njegove razgovore s društvom s kojim je tu večer bio.

- Ti dečki su u problemu. Ja je nisam ni dotaknuo. Vidio sam njega i ostale kako su je j**ali. To je njihov problem. Njih petorice - rekao je Robinho, no prijatelj mu je na to odgovorio da je vidio i njega da joj je stavljao penis u usta. 

- To ne znači da sam imao seks s njom - kratko se obranio aktualni igrač Santosa, koji je imao sreće što je te 2017. kada je donesena presuda bio u Brazilu koji ne izručuje svoje državljane drugim državama, a nogometaša je osudio - talijanski sud.

Novo ročište zakazano je za prosinac, a uz sve žalbe i dodatnu istragu slučaja, kaznu će moći izbjegavati još barem dvije godine. Ipak, njegov potpis za Santos razljutio je jedne sponzore kluba čiji su klijenti većinom žene pa su se odlučili raskinuti ugovor s brazilskim klubom.

- Iz poštovanja prema našim klijenticama nakon potpisa Robinha za Santos, nismo imali druge mogućnosti nego raskinuti ovaj ugovor. Uz to, u našu obranu, nismo ranije bili obaviješteni da će do ovog potpisa uopće doći - rekli su donedavni sponzori kluba, a oni su se obranili:

- Ovaj slučaj u kojemu se našem igraču sudi još uvijek nije završen. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije