Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE IDE MU

Legenda u problemima: Ostavila ga supruga nakon što je bankrotirao

Boris Becker
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
01.06.2018.
u 12:28

- Bila je to teška godina. Potpuno sam se zapustila, pila, pušila, izlazila i nije me bilo briga. Boris je prolazio kroz pakao i nije me primjećivao. Svatko od nas krenuo je svojim putem i jednostavno smo se razdvojili - rekla je Lilly Becker.

Boris Becker (50), jedan je od najboljih tenisača svih vremena, u ozbiljnim je problemima. Lani u lipnju proglasio je bankrot, a sada se rastaje od svoje druge supruge.

Problemi su počeli nakon što je legendarni Nijemac bankrotirao jer je prolazio kroz veliku krizu što je utjecalo na njegov brak. Njegova supruga Lilly otvoreno je govorila o svemu tome:

- Bila je to teška godina. Potpuno sam se zapustila, pila, pušila, izlazila i nije me bilo briga. Boris je prolazio kroz pakao i nije me primjećivao. Svatko od nas krenuo je svojim putem i jednostavno smo se razdvojili - rekla je.

Par se ubrzo nakon toga rastao poslije devet godina braka.

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar AligatorXO
AligatorXO
13:22 01.06.2018.

Ostavila ga jer je ostao bez novca, stvarno rijetkost. :)

IB
ibiza
12:45 01.06.2018.

sad se vidi koliko je tu ljubavi bilo ,i u dobru i u zlu

RO
robertbruckner
14:30 01.06.2018.

neje ona njega vec on nju, pre bekeru je bum bum bum bum i idemo dalje, sega kaj se prijav je krepalo ilji bankroteralo dobro da je FC Bajern ostav celji jer je i tam biv v upravnom odboru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije