Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Roland Garros

Donna Vekić nakon dva sata igre izgubila od Ruskinje Marije Šarapove

Donna Vekić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
31.05.2018.
u 17:32

Mlada Osječanka pružila je dobar otpor 28. nositeljici, ali je praktički cijeli meč bila u zaostatku

Hrvatska tenisačica Donna Vekić poražena je od 2. kolu Roland Garrosa od slavne Ruskinje Marije Šarapove s 5-7, 4-6 nakon dva sata igre. 

Mlada Osječanka pružila je dobar otpor 28. nositeljici, ali je praktički cijeli meč bila u zaostatku. Šarapova je u presudnim trenucima meča bolje reagirala i na iskustvo dobila vrlo izjednačeni meč protiv 50. igračice svijeta.

Donna Vekić
1/5

Vekić je u prvom setu uspjela spasiti zaostatak 3-5, ali ju je seta koštao izgubljeni servis u 12. igri. Ruskinja je drugi set započela "breakom" za 2-0, Donna odmah vraća svoj izgubljeni servis, ali u narednom gemu ga opet gubi, pa je Šarapova kod 5-3 servirala za meč.

Donna se uspjela izvući, no na svoj servis je potom imala ogromnih problema - Osječanka je uspjela spasiti čak pet meč-lopti, ali šestu nije uspjela.

Vekić je na svoj servis imala tri asa, ali i osam dvostrukih pogrešaka,  imala je šest winnera manje od Šarapove, ali i sedam neprisiljenih pogrešaka manje, pa su zaista nijanse odlučivale o pobjednici. 

Bio je to prvi međusobni dvoboj Vekić i Šarapove. 

Komentara 3

Avatar southman
southman
17:56 31.05.2018.

Preloš postotak prvog servisa za ovakav meč !!

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
01:04 01.06.2018.

ajd prestani se mučiti!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije