Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snodin hvali Jelavića

Legenda Evertona: Jelavić će se nazabijati!

Nikica Jelavić
Pixsell
20.03.2012.
u 21:54


Engleski mediji pišu da će Manchester u Modrićev transfer uključiti i Berbatova

U derbiju 29. kola engleskog prvenstva sastat će se Manchester City i Chelsea. Probuđenom Chelseaju, pod vodstvom Di Mattea, to će biti pravi ispit. Četiri uzastopne pobjede mogle bi dodatno dobiti na težini bude li odličnu formu potvrdio i u igri protiv druge momčadi na ljestvici. Međutim, trener Cityja Roberto Mancini ne vjeruje u takav rasplet.

Vraća se Tevez

– Bit će to teška utakmica, ali idemo na pobjedu. Uvijek moramo igrati tako i uvjeren sam da ćemo osvojiti naslov prvaka. Zapravo, gotovo sam siguran u to – hrabar je bio Mancini.

Zanimljivo je da bi se Carlos Tevez prvi put mogao naći na klupi Cityja nakon višemjesečne svađe s klubom i izbivanja iz Engleske.

Klub Nikice Jelavića, Everton, ugostit će Arsenal, a naš će reprezentativac vrlo vjerojatno dobiti priliku u početnom sastavu. Legenda kluba Ian Snodin hvalio je Nikicu.

– Ozljede su ga na početku udaljile od travnjaka, ali sad sve češće igra i izgleda odlično. Zapamtite moje riječi, Jelavić će se nazabijati golova za Everton!

Nakon domaćeg propusta protiv Malage, Real će se u gostima kod Villarreala pokušati vratiti na pobjedničke staze. Madriđani imaju osam bodova prednosti pred Barcelonom, a čak ni trener Blaugrane ne vjeruje da se to može stići.

– Ne vjerujem da Real može izgubiti toliko bodova. Iako je teoretski sve moguće, ne vjerujem da ih možemo stići. Pitate li mene, mislim da je prvenstvo završeno – rekao je Guardiola.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije