Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SERIE A

Lazio i Verona produžili svoje serije

Ivan Jurić - Genoa
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
06.02.2020.
u 08:37

Lazio je ostao na trećem mjestu ljestvice s 50 bodova, Inter na drugom mjestu ima bod više, a Juventus je na vrhu s 54 boda. Verona je deveta s 31 bodom

U odgođenom susretu 17. kola talijanskog nogometnog prvenstva Lazio i Verona su odigrali bez golova, pa su oba kluba produžili niz bez poraza, Lazio na čak 17, a Verona na sedam kola.

Domaćin je bio bliži pobjedi, a najbliže golu 'nebesko-plavi' su bili u 65. minuti kada je Luis Alberto pogodio vratnicu.

Lazio je ovim susretom produžio niz bez poraza na čak 17 kola. Posljednji poraz Rimljani su doživjeli koncem rujna od Intera (0-1), a nakon toga su spojili 13 pobjeda i četiri remija.

Verona, koju vodi hrvatski stručnjak Ivan Jurić, je također produžili niz bez poraza i to na sedam kola.

Zadnji poraz Jurićeva momčad je upisala početkom prosinca od Atalante (2-3), a zatim upisala tri pobjede i četiri remija.

Lazio je ostao na trećem mjestu ljestvice s 50 bodova, Inter na drugom mjestu ima bod više, a Juventus je na vrhu s 54 boda.

Verona je deveta s 31 bodom.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije